02 november 2011

fina fina milk.


Alltså. Hur lovely kan ett omslag bli?!

Nog för jag alltid fullkomligt älskar Milks lilla inredningsbok med en massa hemma hos från världens alla hörn. New York, Paris , Tokyo och Sverige minsann. I senaste numret var ju Jenny Brandts (sammy rose och dos family) urfina hem med. 
 


Förra numret kom för tid och evigheter sedan, så länge sedan att man trodde att det var kört för alltid. Som jag har tjatat och frågat på alla ställen. Till och med i Paris för jag hade läst någonstans att tidningens utgivingsdag var fem dagar efter det att vi åkt hem. Och då kunde det ju blivit fel någonstans. Troligt.

 

Då återstår bara att se när den kommer till Sverige. Jag som hade för mig att den var bokad här för hundra år sedan. Men det ser ju inte så ljust ut. Går tydligen att köpa som nättiding också men jag känner väldigt mycket att jag borde ha den på riktigt. Och i och med detta slutar jag blogga om tidingar och böcker. För en stund. Det är visst det enda jag har gjort senaste veckan insåg jag precis.

2 kommentarer:

 1. inget fara på taket. det är bara kul att få ta del av tips på tidningar. samtidigt så gör ju du det på ett så smakfullt sätt!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Nej gör inte det för all del. Det är fantastiskt med alla tips. Hojta till när den kommit.

  Jag köpte en tidning på nätet förra veckan. perfekt tycker jag.

  Kram kram

  SvaraRadera