06 mars 2012

det får väl fortsätta regna.


 
Amen okejrå, bara för att ni är så söta så låtstas jag som det regnar. Och städar lite lagom och tar inte en paus på hundra dagar. Jag menar, hur tråkigt hade jag inte annars. Kände verkligen av det förut när min garderob på golvet skulle upp i skåpet. Hur kreativ är det möjligt att vara i det läget? Svarta högar, gråa högar, strumpbyxhögar...suck. Och sortera berg av osorterade strumpor gånger 6 personer. Fast då gav jag upp. Smart, om jag får säga det själv.

Så såklart att jag behöver den. Bloggen alltså och alla ni som läser. Tack för rara hälsningar. Alltid.Hittade plastiga, klassiska kopior inköpta på Ikea, uppe på vår vind. Mina första stolar någonsin. Sprillans nya när jag flyttade hemifrån för att gå frisörgymnasium i Norrköping 1987.  Funderade just på hur de överlevt alla flyttar innan jag insåg att min syrra hade lånat dem, ställt dem på sin vind och tillbaka igen när vi fick en jättevind. Kunde inte låta bli att släpa ner en bara för minnenas skull, jisses jag var sexton.

Och på pallen där ligger visst en grym t-shirt med ursnyggt hästprint. Minns ni fina Niamaj, som jag skrivit om förut. Inte bara vackraste leksakerna alltså.

5 kommentarer:

 1. hej sofia! jag kommer att skicka en liten fråga till dig på mejlen. hoppas du nappar!

  lotta

  SvaraRadera
 2. Vilken tur! Blev orolig där ett tag...
  Kramar

  SvaraRadera
 3. haha. de där stolarna hade vi när jag dansade.
  och jag minns att vi tyckte de var SÅ coola!!!

  SvaraRadera
 4. Och jag som trodde det var en äkta ;-)

  SvaraRadera