15 mars 2012

lyxiga bekymmer.


Jag har en rolig grej för mig. Lite hemlig för stunden. Men så var det där med den rätta nyansen. Av mint. Det är knivigt minsann. Men just nu känns Soft green från Nordsjö som den rätta. Vi får väl se.


Gårdagens hetaste spaning står supervackra bloggen MariaEmb för. Ramtips kan vi aldrig få för många av, så tack. Och vackert är det där hos Maria, se bara dagens gröna fix.

19 kommentarer:

 1. Tack söta du för ditt fintips. Jag har ju redan den lampan. Det är det som är kruxet. Men tack ändå för tipset. Kram! Snyygt grönt fix.

  SvaraRadera
 2. Men du, den färgen är underbar! Jag har undrat i vilken färg du har målat pinnstolen som är med på olika bilder här och var, är det samma?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Lina- Nämen asch då, jag funderar vidare.

  Maria - Nix, denna färg är ljusare. Men jag kan fråga min pappa som har målat stolen om han minns färgen annars ber jag honom "mäta den" i färgaffären. Återkommer i frågan.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Oj - mintforia här. Trevligt! Jag vilar ögonen här efter att ha laddat tvättmaskinen med kvällens skörd av magsjuka. Blärk så illa det lät här mitt bland finheterna, men så är det ibland. Allt gott, Sofia! Kram

  SvaraRadera
 5. Har tittat sönder mina provlappar av soft green och forest green från Nordsjö, men äntligen bestämt mig för Alcro Lagerblad. Hinner nog ändra mig en gång till innan penseln åker i burken.

  Men du tack för din gulliga kommentar, men man kan faktiskt inte jämföra att vänta ett barn mot att bära TVÅ! Och jag tror inte att ALLA stoppade dig på gatan. Du var alla gången hur snygg som helst.

  Du skulle se hur snygg jag var idag när läkarn berättade om mitt spruckna revben och att smärtan bara kommer bli värre och värre och om värktabletterna jag inte får äta för att jag är gravid och att läkprocessen tar 6-8 veckor. Jo Tjena...!

  SvaraRadera
 6. Så läcker färg! Precis den där mintgröna skulle jag vilja ha i mitt kök, eller åtminstone på detaljer. Får mig att tänka på 50-60-tal vilket jag gillar.
  Blir nyfiken på din hemlighet. Hoppas det går vägen! Så vi får veta sen ;)

  Kram LInda

  SvaraRadera
 7. Den där färgen är snygg. Vad är det för porslin du har där?
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 8. What a sweet and very nice colour!! ♥ Herma

  SvaraRadera
 9. Underbara bilder- ska bli kul att få se vad du hittar på;) Trevlig helg. / Johanna

  SvaraRadera
 10. jag tycker att den där mintgröna färgen är fantastisk fin! spännande med din "roliga grej"!

  SvaraRadera
 11. Åh jag har exakt samma bekymmer! Säg till när du hittat den bästa :)

  SvaraRadera
 12. Fina du, tack! Morgonen började onekligen bra när jag tittade in här och läste dina fina ord och blev översköljd av härlig pastell. Lovely! Ser med spänning fram emot resultatet! :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 13. Oj, va sugen jag blir på att måla nåt i mint! :) Jag som inte är så pastellig av mig... så kan de va! :9

  SvaraRadera
 14. Otroligt vacker färg! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 15. Her har vi en romantisk jernseng i rosa som vår tween har vokst ut av. Kanskje den kan få et strøk med grønt for et litt mer tenåringsuttrykk?
  Takk for ideer!

  Klem Bianca i London / Little Scandinavian

  SvaraRadera
 16. Var rätt säker på att bloggosfären lyckats "spela sönder" mint helt för mig men detta var underbart fint och kulören är perfekt, inspirerar!

  SvaraRadera