01 januari 2013

årets comeback - den härligaste!

 


För ett par dagar sedan tog jag mig friheten att spå hetaste trend 2013 (blink-blink) på mitt instagram (sofiaatmokkasin). Och efter likes och kommentarsrekord i min instagram-historia så måste jag nog ändå slå fast, här och nu. 2013 är året då vi är redo för det vi nog aldrig trodde - spegelväggen is back!
 
 


Så medans vi dansar in i det nya härliga året framför vår 80-talsvägg så tycker jag ni ska snoka runt bland alla vindar ni kan nå. För jag lovar er att de är inte bara på min mammas och pappas vind det ligger spegelväggar och skräpar. Ånej. För fast jag sa att den där kan ni slänga, den kommer aldrig upp igen så trodde de mig turligt nog inte. Och Nomi önskade de "runda" också så vi körde all in och drog till med valvformen på en gång. Och i mörket med tända lyktor så var det minsann ett lyckokast. Då blir den som en portal till drömmarna eller till 2013 kanske man får kalla det en dag som denna.
 
 
God fortsättning!

19 kommentarer:

 1. underbart! underbart! underbart!

  SvaraRadera
 2. Underbart och en flashback till mitt tonårsrum!
  Men vad är inte fint hos dig!?! Älskar din stil :)

  SvaraRadera
 3. O ja, såndärna här man ju haft, undrar var dom finns alltså spegelbitarna.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 4. Haha! Även jag har svurit att aldrig någonsin sätta upp en spegelvägg igen. Men när jag ser dina bilder så måste jag erkänna att jag ändå känner uns av tvekan. Kanske kanske att det löftet kommer brytas... ;)

  SvaraRadera
 5. Trodde aldrig att en spegelvägg skulle kunna vara tjusig. Nu är jag alldeles för ung (är ju 90-talist) för att det ska ligga en gammal spegelvägg uppe på en skräpig vind och väntar, men man kanske kan sätta ihop olika speglar i ramar till en stor vägg?

  SvaraRadera
 6. Haha precis en sån spegelvägg hade jag när jag var liten - med valv och allt! Och när jag flyttade hemifrån var jag nära att sätta upp den där också.. men sen blev den nog faktiskt slängd.. men väldigt tjusigt blev det hemma hos er!

  SvaraRadera
 7. omg, men I love it :-)

  SvaraRadera
 8. ha,ha.....har sagt never ever

  .....men det var fint hemma hos er ...och de var verkligen såååå snyggt där på 80-talet också...*skrattar..

  KRAM
  Pernilla

  SvaraRadera
 9. Jösses!! Trodde inte att jag skulle kunna tycka att spegelvägg var snyggt igen, men det var (är) det ser jag nu!! Vilken vägg det blev!! Grattis Nomi! :))

  SvaraRadera
 10. Helt rätt där till lilla ballerinan. Dance the night away! Superfint, men utan ljusslingan står den sig slätt. Den är sannerligen pricken över i!

  SvaraRadera
 11. Men wow, hos er blev det verkligen fantastiskt snyggt! Och med den rymden - älskar rummet! Vem kunde tro att det skulle va så fint att ta fram dom gamla speglarna igen.. Heja!

  Kram och god fortsättning

  //Nanna

  SvaraRadera
 12. Fineste deg! Takk for trendtips, og godt nyttår til deg og familien. Det er alltid en glede å lese bloggen din, enten det dreier seg om speilvegger eller familieliv. Stor klem fra Marianne i Oslo

  SvaraRadera
 13. Jag har faktiskt gått i de tankarna också! Tur att någon går före så jag törs ta steget nu :-)

  SvaraRadera
 14. Hei
  Vet ikke helt om jeg er med på akkurat den comeback´n :)
  Men, jeg fant denne koselige bloggen på min lille surferunde og ville si "Hei"!
  Her var det mye fint så jeg kommer på besøk flere ganger! :)

  SvaraRadera
 15. Fina fina!! Räckte det med en ljusslinga eller använde ni er av flera?? Sjuuuukt inspirerande, älskar´t!!

  Tusen tack för en fantastisk blogg!!

  /Karolina

  SvaraRadera
 16. Minns min lycka när jag fick en spegelvägg till mitt tonårsrum. Vilken lycka!:) Men har sedan dess avskytt dem och skulle aldrig sätta upp en spegelvägg igen. Men genom årens lopp har jag lärt mej att de allra mesta kan var snyggt i rätt inredningssammanhang tillsammans med rätt kombination av saker.

  SvaraRadera
 17. Spegelvägg är ju toppen när man har en stor ledig vägg, fint!

  SvaraRadera
 18. Gahhh! Jag hade också en sån och JA nästan så att du övertygar mig med era fina bilder! =)

  SvaraRadera