27 maj 2010

www.mokkasin.com goes nätbutik!!!


Nu far jag iväg på en inspiration och motivationsresa.
Långt bort från vattkoppor, tvätthögar och dammråttor. Och husrenoveringar och en trädgård som har vuxit igen. Och semesterplanering.
Jag vill ha en stad. Med massor av människor. Där det rör sig. Närsom på dygnets timmar. Där det aldrig blir tyst. Det är precis vad jag skulle behöva just nu. Men NEPP så är inte fallet. Så jag får leta inspiration någon annanstans. Wish me luck. Kanske finns den där någonstans, där man minst anar. Under alla tusen högar av tvätt eller under kirskålen (som jag fått veta att det heter). Förresten, vem var det som bestämde att kirskål är ogräs och fult? Jag tycker det är ganska fint. Det är ju grönt i alla fall.


Det kan hända att det blir lite lugnt här framöver. Och det beror varken på tvätt eller ogräs. Anledningen är att mokkasin.com ska bli nätbutik! Så nu jäklar är det bara till att hitta inspirationen och motivationen. För det finns en deadline...

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag vill bara säga super-duper-mycket-lycka-till, och att jag vet precis hur det är.. (driver modelmini.se både butik & webbshop) OCH att jag tycker att bloggen är så himla fin och inspirerande, precis som butiken också ser ut att vara!

  SÅ, lycka till med allt som ska fixas! :-)

  /Frida

  SvaraRadera
 2. Fantaskisk affär, det är svårt att slita sig därifrån. Kommer snart igen....

  SvaraRadera
 3. Ett stort lycka till med den fina webbutiken, blir säkert lika fin som din butik och blogg. Du vet vi giller den!! Kramis

  SvaraRadera
 4. Tack alla!

  Och Frida, tack detsamma! Din blogg är urfin och Modelmini likaså! Vad kul att du hittade hit :) du om någon har ju koll på denna härliga kombo - butik + nätbutik + värstingrenovering (vi håller på som ni) + trädgårdsprojekt (såg på bloggen och jag känner igen mig...) + trotsiga ungar ;-) Så tack så hemskt mycket för ditt super-duper-lycka-till, det behövs vill jag lova!

  SvaraRadera