10 januari 2015

maj till augusti 2014


Med hjärtat vid Paris så hamnar jag i förra årets Maj-månad. Jag funderar på världen. Man kan ju verkligen inte göra annat.  Borde den inte bara vara full av snällhet?  

Maj, jag önskade jag att det skulle storma kärleksvindar över jordklotet. Jag önskar detsamma idag, att det blåste och stormade och bara gjorde världen fin igen. Och alldeles hel.

Jag blev inbjuden till näringsdepartementet för att diskutera gift i kläder. Och igen, jag funderar på vår värld...

Nästan 30 000 gav vi tillsammans till SOS barnbyar genom printet Densamma måne ser oss och där i Maj fortsatte givandet till Cancerfonden. Tack från hela mitt hjärta, alla ni som hjälper oss samla. 


Fast maj var också då våra små twins plötsligt blev stora. Sju år liksom. Och trots att världen är som den är och jag tvivlar ibland så lovar jag att jag ska göra vad jag kan för att låta er och era storasyskons värld bli den bästa. 


Och maj var då det här gänget utförde stordåd i sommarkvällen som redan hade kommit. Bland åkrar och maskrosbollar plåtade vi det sista uppdraget för Zara . Jag är fortfarande full av beundran att kidsen fixade det så galant. Och kanske lite över mig själv också. för tålamodsprövningens skull. Juni, en ny favoritplats gavs åt mig. Varberg. Tillsammans med Kristin och Miranda Rebecca. Det var som i en annan värld och jag är så tacksam för alla fantastiska möten under 2014. Ni vet alla vem ni är som har korsat min väg under året, Och vet ni, jag älskar att hänga med er. Allihop. Och önskedrömmer om att ni bodde bakom husknuten. Allesammans. 


I bästa hemlighetsmakeri tapetserade min pappa vårt hus full av tapeter designade Ingela P Arrhenius för Photowall. Det färdiga resultatet blev såhär och hur det verkligen såg ut rhemma under juni ser ni här. Jag skrev om sådant de läser .


Och sommaren. Den sommaren. 


Vi var till Grekland minsann. Vilket jag nu insåg är helt obloggat. Annars jobbade jag alltmedans det badades och badades. Och byggdes ett obloggat tak också. 


Sommarkväll, jag saknar dig. Och eldflugorna med.


Augusti, jag återupptäckte skogen. Sådär som en blixt så tänkte jag att det är nog mest här jag vill hänga. Jag som älskar städer. Märkligt det där. Kanske var det för under sommaren kom något smygande. Något som inte finns här på min blogg och inte kommer finnas här heller. Ni får aldrig glömma att bloggen inte är hela min sanning. Det finns så mycket mer utanför den. Många saker. Både de väldigt fina och bra men även de som är precis tvärtom. Vår sommar och höst kom att bli jobbig. Men allt är bra nu och jag känner tacksamhet.  

13 kommentarer:

 1. Du har gjort så mycket fint under 2014 och jag ser fram emot att se vad du hittar på under detta året!

  SvaraRadera
 2. so tolle Bilder, wunderschön.
  LG Petra

  SvaraRadera
 3. Tacksamhet. Kostar ingenting och är grunden till välmående. Vet du, att tacksamhet är vad jag känner när jag tänker på allt som är fint i mitt liv. Och till det hör möjligheten att få titta in här på din blogg och ta del av dina bilder.
  Bra att du påpekar att bloggen bara är en liten del av ditt liv. Såna påminnelser behövs hela tiden, i vår digitaliserade värld där drömmen om ett lyckat liv bara är ett klick bort. Och där förhärligande berättelser alltför lätt kan uppfattas som hela sanningen. I den världen där så många skapar lyckade versioner av sig själva är du och din blogg på riktigt. Tack för den.

  Önskar dig ett fint 2015 med fullt av kärlek och ljus och bra energi.

  SvaraRadera
 4. Dina bilder och din blogg är nog det finaste jag har tittat in på när det kommer till bloggar!

  SvaraRadera
 5. Fantastiska bilder på fina barn och härliga minnen :-)

  SvaraRadera
 6. Vackra bilder som vanligt - hoppas 2015 blir ett år där vi ser snällhet överallt!

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt kreaktft och unikt som alltid. Vilka otroligt vackra bilder du tar!!! Ni har så rysligt fint hemma. Allt gott!
  Mari

  SvaraRadera
 8. Inspirerande och rofyllt, kaotiskt och ordning - allt på en gång - härligt att få hälsa på hos er. Ser fram emot vad 2015 ger i din blogg, det är ett mysigt besök varje gång. Tack för att du delar med dig. Kram från lappland.

  SvaraRadera
 9. Helt fantastiskt underbara bilder. En dröm!

  SvaraRadera
 10. När jag behöver pepp eller känna att världen är god och vill få harmoni i livet då lusläser jag din blogg. Jag läser den alltid men jag läser alla rader extra noga och suger åt mig allt bra härligt och underbart. Stooooort tack❤️

  SvaraRadera
 11. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvaraRadera
 12. Åhhhh näst sista bilden, kan man kanske få köpa den som print? Den är ju helt underbar.

  (Info@ericaoberg.se)

  SvaraRadera
 13. i really love your blogs... nice post

  SvaraRadera