17 december 2009

Julklappstips för 1 åringar

Vad kan vara roligare att dra runt på än sin egna lilla katt? När man är ett år och nyss har lärt sig gå så finns det inte mycket som slår detta. På Mokkasin finns även en liten guldig hund.

Våra urfina bilar från FairWood har vi skrivit om förut, läs här. Producerade på bästa sätt för både människor och vår miljö. Vem vill inte leka med en sådan leksak?

När man äntligen lärt sig konsten att gå vill man ju inte längre köra lära-gå-vagn. Det förstår ju alla ;-) Nix, då vill man byta upp sig till något flottare. Våra vagnar från Kalikå finns både som sitt och liggvagn.

Mysigare än så här blir det förmodligen inte. Med risk för att bli lite tjatiga så måste vi säga igen, saccosäckarna från Cocoon Couture är en väldigt fin present. Från allra första åren och favoritplats i många år framöver.


Bilar är kul. Och det blir ju ännu roligare om de kan åka in och ut i ett eget litet garage. Det här garaget har inga som helst coola grejer som hiss, bensinpump och nedförsbackar men det är det som är det fina. Det här är liksom det allra första garaget och sen, när det är så dags, har vi ett annat på Mokkasin.

Camilla Lundsten har skapat massa fina saker med Lillefanten och hans gäng. Fina tryck som passar utmärkt i Ikeas ramar. Pekböcker och sångböcker. Det är inte bara vi som gillar hennes fina illustrationer. Barnen älskar dem.

En unge och en käpphäst, det är som upplagt för nya äventyr. Vem vet var man kan ta sig på en egen häst? Är den dessutom såhär ryligt fin blir äventyret så mycket roligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar