07 februari 2010

Nytt på Mokkasin!


Det har alltså börjat ramla in alldeles bedårande små och stora plagg från Mokkasins nya klädmärke, MINI A TURE från Danmark. Märket som funnits i snart tio år säljs världen över och det känns alldeles strålande att få sälja MINI A TUREMokkasin. MINI A TURE jobbar också aktivt för bra värderingar inom sin produktion och tillverkning. Man stödjer också sedan länge barnhemmet Sunway Children´s Home i Bodh Gaya, Indien. Sådant gillar vi ju :-)


Kläderna är mycket stilsäkra i sin design. Det är klassiskt utan att för den skull bli trist. Kläderna är så fina att de passar ypperligt på årets fest utan att på något vis kännas för flotta. Ni vet, inte sådär så där flådiga att man inte vågar använda dem. Tvärtom de här kläderna håller sådan superkvalité att de passar utmärkt för ungars vanliga liv och leverne. Sus och bus, morgon till kväll med andra ord.


Detaljerna är förtjusande!
Lovely!
Något annat som jag verkligen gillar med MINI A TURE är att kläderna är så fina att de kan stå helt för sig själva. Det är lätt, jag lovar, att önska sig hela kollektionen. Men samtidigt kan man använda till exempel blusen till ett par slitna jeans och det är absolut superschysst.Och kanske det allra bästa med MINI A TURE. De gör superschyssta kläder för killar. HURRA! För som vi har saknat lite fler killkläder på Mokkasin. Allt har inte kommit in ännu, ett par skjortor väntas. Men jeans och shorts finns på plats. Och en piké och en pullover. Allt är snyggt som tusan. Och precis som tjejernas kläder är passformen strålande. Och detaljerna är grymma.
Tips: Om ni vill ha mer sneak-peek... Ta första bästa promenad ner till Drottninggatan.

4 kommentarer:

 1. Så himla fina kläder, shortsen och klänningen jag köpte är SÅ FINA!!! Kommer att passa perfekt nu när vi åker till Gran Canaria om bara 2 dagar :-)))!!!
  Kramar Petra

  SvaraRadera
 2. Hej Sofia!
  Om du får in jumpsuit Lua 247 så ska jag bara ha!! Den är så söt...
  Johanna

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna!
  Jumpsuit Lua kommer in på Mokkasin i sommarkollektionen! Då inte i samma tyg som i vårens kollektion utan i ett ljusare tyg. Men nu har jag en annan jumpsuit. Inie heter den och är också söt som socker kan jag lova :-)Kom in och kika!
  Sofia

  Petra! Maja och Axel kommer att vara urfina! Här hemma är hela familjen avis på er semester ;-) Liv och Viggo verkar tro att ni ska bosätta er där :-)
  Ha det bäst om vi inte ses innan ni åker!

  SvaraRadera
 4. Wow, this paragraph is pleasant, my sister is analyzing
  these things, therefore I am going to tell her.

  my blog; Bulk Email Sender - CNET Download

  SvaraRadera