27 juni 2013

jag skrev en krönika.Det var precis vad jag gjorde för några veckor sedan till tidningen Succé som du kan läsa här , med krönikan alldeles i början. Den handlade just om den där sköna och åtråvärda. Sommaren. Och de där dagarna vi kallar semester.  

I samma tidning kan ni dessutom läsa om bästa Helena som driver en av mina absolut bästa vintage-affärer i Katrineholm. Hon som jag skrivit om här , här och här. Och dessutom handlar vackraste tyger av.  På sidan 7 finns dessutom en artikel om vackraste huset i Katrineholm som är vårt allra närmsta grannhus.  Nu är det minsann till salu, kanske någon är sugen på att bli vår granne? 

Och sen lite lokala tips om ni ända har vägarna förbi. Och kollar hus kanske. I så fall kan ni alltid få en kaffe under äppelträden. 

8 kommentarer:

 1. Fint skrivet, vi har faktiskt blivit bättre på att inte planera in tokmycket de senaste somrarna och det är så skönt! :-)

  SvaraRadera
 2. Klokt, absolut, fint. Nu kommer den sommaren, börjar mitt lov idag, eftermiddag och ska verkligen försöka leva långsamhetens lov. Lyssna in barnen och mannen och mig själv. Den där önskekompromissen i harmoni, den hoppas jag på, i vart fall i stunder, lååånga helst;-)

  Ha en fin dag,
  Camilla

  SvaraRadera
 3. Du är så begåvad. Den där tankeställaren kom alldeles lagom så här sista arbetsdagen inför semester.

  Imorgon ligger jag i hängmattan. ;-)

  Ha en underbar sommar!

  SvaraRadera
 4. Så bra skrivet! Precis vad jag behövde läsa just nu tror jag.

  SvaraRadera
 5. Underbara ord! De tar jag med mig in i semestern, absolut. tack!

  SvaraRadera
 6. Underbart skrivet! Krönika är en så lagom rad att läs i en tidning :) Grattis till att du fick skriva denna.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin text! Den ska jag ta med mig in i sommaren.

  SvaraRadera
 8. Såklart att du ska skriva krönikor. Vem ska annars göra det? Liksom.

  SvaraRadera