02 juni 2013

sommarkvällar kommer jag aldrig någonsin att få nog av.Idag funderade vi fram och tillbaka varför himlen var så svart emellanåt. Eller det var såklart vi visste att molnen var fulla med regn men de smög liksom runtom vår trädgård. Ska vi kalasa inne eller ute, tänkte vi innan. Men sen gjorde vi både och. Fast det blev inget regn men något var det i luften så kvällen blev den ljummaste. Sådär perfekt, verkligen helt lagom ljummen och ingen ville gå in. Men nu har solen gått ner och tänk vad tyst det är, tänker jag. Kanske blir det mer uppenbart såhär i sviterna efter barnkalas...
 
Nu ska jag sova, jag gör ju det så tidigt numera. Om man jämför med förut. Kanske borde jag ligga vaken en stund. Och titta ut på sommarhimlen och den stora björken med miljoner blad som alltid susar i vinden. Dag som natt. Och till och med när det inte finns någon vind. Björkblad, de kan verkligen det där med att susa på rätt sätt... Och det är fint. Sov gott!

 

5 kommentarer:

 1. Vi stod också och funderade i helgen. Men det blev lite både och. Det är så underbart med ljumma kvällar att man inte vill gå in. Känns som slöseri med att sova bort det härliga ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. A feast outside always makes everything more cozy for me.Good thing the weather permits. Love the photo in here. Got my eye on your next posts.

  SvaraRadera
 3. det finns inget bättre än känslan efter ett sommarkalas en ljummen sommarkväll!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Vill bara säga att du har en sjukt fin blogg! Kramar till dig! Johanna

  SvaraRadera
 5. I know this web page gives quality based posts and other stuff, is there any
  other web site which gives such things in quality?

  my page ... voyance par telephone (totalevoyance.com)

  SvaraRadera