03 juni 2014

jag har en ny plats nära hjärtat.

  
 
- Är det Thailand?!
 
Så frågade Nomi igår när jag fixade med bilden. Och det kan man ju verkligen tro. Men nej det är Varberg. Och Apelviken. Och världens härligaste gäng. Och finaste häng. Ett enda stort hjärta på den här dagen ska ni veta.
 
  
Allra bästa Krickelin hade bjudit ner mig och en massa fina till hennes favoritplats på jorden. För att vi skulle få göra lite som hon. Hänga på stranden, yoga med sand mellan tårna, paddla ut med vinden i ansiktet och brusiga vågor under fötterna. Alltmedans solen hängde över horisonten i så som en saga.
Med bästa fixarhjälp av Miranda.  
 
Alltså. Det känns som jag har varit i annan värld.
En väldigt fin.
Med ett fång av härliga människor.
 

 
Instamoment med Frida.
 
Många moments blev det. På instagram finns en hel drös med bilder under #kustliv.

 
Och en massa prat av det finaste slaget. Hela långa dagen. Lyx.
Här är Mia, Kristin och Malin.
 
 
 
Yoga på stranden med Tessa. Har du aldrig någonsin gjort minsta lilla yogarörelse på en strand, se till att göra det. Nu kan jag verkligen inte sälla mig till den rutinerade yogaskaran. Men det var som något hände den där söndagen (inte så att jag blev proffsig på sekunden dock). På stranden och i vågorna. Jag är så pepp just nu så jag har nog aldrig varit mer pepp än såhär. Nu jäklarns ska det bli ordning igen. På mig själv liksom.
 
 
Kanske lite på det här sättet. Eller kanske inte exakt precis så men det blir bra ändå.
Jag känner det.
 
Många foton blev det.
Här är det Miranda, Hanna och Johanna
 
 
 
 
Tjusigt Hanna och Johanna !
 
 
Hanna.  Bland solgass och sandvindar.
 
 
Mina barn tror att jag är Johanna för att vi har likadana byxor.
Så jag låtsats det.  
 
 
Surfers  fick vi låna bräda och paddel. Vi skulle nämligen ut på havet och göra lite SUP, stand up paddle! I det här läget kände jag mig lite vilsen men jisses. Så himla härligt. Så drömmigt så att jag skulle kunna avboka båtluffningen i Grekland och ta min familj på paddeltur över havsvågorna i ett par veckor istället.
 
Det var som det där med strandyogan. Har du inte gjort det så måste du prova. Det gör något med en. Jag vet inte om det är havet, vågorna eller solen. Eller kanske hela alltet. Att bara paddla sig fram med vattnet under fötterna var helt magiskt. Och jag är så avundsjuk, på riktigt faktiskt (men på ett bra sätt), på Krickelin som får paddla fram i gryningsljuset på ett stilla hav. Eller när solen försvinner ner där havet ger vika. Jag är så avis så jag nästan får för mig att paddla runt i vår lilla insjö här bakom husknuten. Och låtsats som bara den. Att det är Apelviken.
 
Här är kurser, sommarens bästa tips!
 
 
 
Har man har hängt på havet en stund håller man ju kanske på att svimma av hunger. Då börjar man ju nästan gråta av tacksamhet när man hittar ett sådant här bord. På Surf Saloonen  var allt bara så härligt och Miranda hade svängt ihop en drömmiddag. Wow, så himla gott.
 
 
Härligt igen.
 
 
Miranda - grymmast i köket.
Henne hittar ni förresten på Saloonen hela långa sommaren. Fint så, mycket.
 
  
Instamoments. Alltid.


  
Som den där andra världen. Långt bort från verkligheten.    
 
 
Spara - i - hjärtat - moments.
 


 
Såsom det ska vara vid havet.
Så perfekt litet ställe den där saloonen. Havsavstånd cirka 50 sekunder. Terass där du inte kommer missa en endaste millimeter av solnedgången. Godaste maten. Super-somrigt även när det regnar. Fatta själv, rosa, turskost, blommor och papegojor i träden. Garanterad sommarfeeling. Alla dar. Och spelningar med havsutsikt. Amen, avis igen ju.


 
  
Kanske finaste lilla drömfångare jag någonsin sett. Från For good luck. Mina barn älskar drömfångare, de vet med säkerhet att mardrömmar är som bortblåsta med en sådan alldeles nära. Alla borde ha en.
 

  
Millimetergaranti på solnedgång var det.  
 

 
Stort stort hjärta. Jag är lyckorusig!
 
Och Miranda, tack! Lika många!
 
Och tack alla ni andra som satte glans på min söndag
 
Johanna ~ Tant Johanna
Frida ~ Trendenser
Hanna ~ Hannas inspo
 
#kustliv
 

12 kommentarer:

 1. Wow! Ser så himla mysigt ut!! <3

  SvaraRadera
 2. Visst är det helt fantastiskt! Så synd att jag inte hade möjlighet att göra en Varbergs-repris med er också, men jag ser ju att ni fick det precis lika underbart som jag hade det. Bästa energiboosten. Massor av kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har nyligen hittat hit och nu är jag alldeles alldeles fast. Älskar hur du fångar det allra ljuvligaste i livet, det fina och de små stunderna- att komma in här är att drömma, att inspireras och att glädjas. Ibland sitter jag och läser bloggen med tårar i ögonen för allt det fina. Det här har blivit min finaste internetplats. Tack!

  SvaraRadera
 4. Oj vilken mysig stund ni haft! Man blir verkligen glad av att se på bilderna och Nomi hadde rätt: man tror ni är i Thailand ;)

  SvaraRadera
 5. Vilken plats, vilka bilder. Skön dag :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Beautiful pictures as always.
  And looks like a great time.

  SvaraRadera
 7. Känner bara aaaaaaah oooo åååååååååhhh på hela det här inlägget. <3

  SvaraRadera
 8. Sä kul att du gillar min stad! Svårt att låta bli. Förstår att er Krickelindag var lyckad, ser grymt ut! Vilket väder!

  SvaraRadera
 9. I don't speak Swedish so I would be grateful if you will start translating your posts into English :)
  fantastic photos!
  Ola :)

  SvaraRadera
 10. Apelviken är ju riktigt härlig alltså! Man skulle kanske dra dit igen snart. Har nog missat surfsaloonen. Läste att ni drar på båtluff i sommar. Jag och familjen åker nästa vecka. Ska bli såå härligt! Men jag saknar tips på såna där riktigt mysiga genuina ställen. Har du lyckats leta upp något, du brukar vara så duktig på att hitta det där lilla extra!

  SvaraRadera
 11. Tombée par hasard sur votre site! De très belles et joyeuses photos!

  SvaraRadera
 12. Thank you so much for you Beautiful blogg... find more yoga tricks on www.spayogalove.com.
  much love tessa

  SvaraRadera