04 juli 2013

lycko-leverans.Nu firar vi sommaren i affären. Alla som handlar för femhundra kronor får den här urtjusiga väskan. Vi är så himla stolta över det här samarbetet med Mini Empire och väskorna har tryckts upp i en begränsad upplaga. Bara för affären. Jag älskar påfågeln, vackrast.
 

 

Och påtal om vackrast. Det är som en smärre lycka att omge sig med det vackraste jag vet. Jag har i år använt mig papper från Carta Varese. Det finns inga vackrare mönster på papper. Precis som Liberty-tyger fast i papper. Kvalitén är helt fantastisk och lämpar sig för alla DIY-projekt i världen.
 
 


Jag har vikt askar, jag har klätt posters-rullar, gjort inbjudningar,  gjort fåglar och klätt in burkar. Och jag har fått massor av mail som undrat vad här du plåtat mot, vad har du som bakgrund. Ett pappersark, såklart!
Och papprena är perfekta för att klä in askar, göra kuvert, sy vimplar och självklart, slå in paket!

 
 
 
Det enda kruxet är att jag tidigare aldrig funnit de ark jag tycker är allra vackrast. Mellan varven har jag hittat favoriter hos återförsäljare men det har aldrig funnits hela raddan av skönheter. Något enstaka lite då och då. Så när Linn och jag fick äran att välja ut Mokkasin´s egna kollektioner då blev vi alldeles lyckliga. Vi har kombinerat dem i buntar om tio där arken funkar fint tillsammans. Och där alla är lika vackra, det viktigaste var att inget endaste lite ark skulle vara halvvackert. Varje bunt innehåller 3 st ark som vi kallar bas som går åt naturfärger. Nästan alla har blommor, för det är det vi älskar mest.
 
Pappersarken är tillverkade av mycket hög kvalité i Florens, Italien. När det kommer till trycktekniken så trycks varje färg separat vilket gör att färgerna är otroligt vackra och klara. Arken är stora, 50x70 cm, 100 g -ark.  Syrafritt och obestruket. Allt är helt enkelt perfekt.

6 kommentarer:

 1. Underbara pappersark! Och man skulle ju kunna slå till bara för den snygga väskans skull!

  SvaraRadera
 2. Hejsan svejsan!
  Jag är ny läsare och funderar på vilken affär du talar om? Jag kan inte se någon tydlig länk.

  SvaraRadera
 3. Hejsan och välkommen : )Länkarna har lite fetare skrift, det kan ibland vara svårt att se beroende av skärm. Men affären är länkad i första raden, i ordet affär. Sen finns det länkat under varje papperbild också, den lilla stilen. Hursom helst är affären Little Cute Mokkasin, adress www.mokkasin.com
  Sofia

  SvaraRadera
 4. Tusen tack!
  Nu hittade jag. I min browser (Google chrom) syns inte det minsta av länken.

  SvaraRadera
 5. Å så vackra! Lägger till på min önskelista! =)

  Ha en fin dag!

  Annelie

  SvaraRadera
 6. Tjusiga som tusan, jag beställde 2 omgångar i förrgår bara för att jag inte kunde välja bland alla fina mönster :-). Och för väskan såklart!

  SvaraRadera