02 juli 2013

work space for the twins.Innan vi åkte till Paris hittade jag två gamla skolbänkar på vår vind. Nu är det ju verkligen inte så att jag aldrig någonsin sett dem. Min syster och jag hade dem när vi var små. Men jag hade glömt dem, de var inte direkt synliga där på vår vind. Den fylls av någon oförklarlig anledning på mest hela tiden så man får sig några lyckliga överraskningar varje gång man går upp dit.

 


Det blev fint i alla fall. Nu ska vi bara hitta två gamla järnsängar också. Och hur mycket jag än önskar så kommer det inte ligga några under någon dörr på vinden. Och ju längre tiden går så växer de ur sina små utdragssängar mer och mer. Lite katastrofläge faktiskt men å andra sidan råkar deras mamma vara så väldans kär i de där gamla sängarna så hon är inte direkt effektiv i den här frågan. Men som sagt, för små är de, trots det sorgliga i det. Så sitter någon på några gamla järnsängar kan ni alltid höra av er. Och har ni bara en så går det fint också.

8 kommentarer:

 1. Supersött med skolbänkarna! Och den rutiga stolen är ju to die for! Känner igen det där du skriver om att hitta saker på vinden, fast hos oss är det mina föräldrars källare ;)// Emelie

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka att hitta två sådanna skönheter!

  SvaraRadera
 3. Det finns två järnsängar till salu på Blocket, annons upplagd idag! Sängarna finns i Sala!
  Hoppas att de är vad du söker! / Hanna

  SvaraRadera
 4. Underbart med gamla skolbänkar och välfylld vind!
  Själv har jag åkt till pappas torp för att hitta allt från klädskåp, skolbänk, stringhylla och diverse annat. Vet inte hur det ska gå när han säljer guldgruvan. Lycka till med järnsängarna!

  SvaraRadera
 5. Så himla fint! Älskar ljuset i ert hus. Det är verkligen magiskt. Lycka till med jakten på sängar!

  SvaraRadera

 6. What a beautiful set up with benches, different chairs & frames with old fashioned style of flowers. It's such a great feeling with simple means. Very inspirational, thanks :)

  SvaraRadera