22 augusti 2014

det är Olof. och Sven.

 
 
 
Vinkade precis av de här små påväg mot Frost-kalas. Och pappan hade fixat kostymerna. Det var lite knivigt när vi i sista sekund insåg att Charlie också var bjuden. Men efter jobbet nu på eftermiddagen svängde han ihop lite horn och hovar. Till älgen Sven. Som egentligen är en ren. Tydligen. Men Charlie envisas med att säga : Jag ska vara älgen Sven! alla de gånger vi frågade om han inte kunde vara prins eller så. För enkelhetens skull.
 
Och Nomi är lyrisk över sin Olof kostym. Jag tror aldrig jag har något skratta så mycket som igår när Kristo skulle stoppa kostymen full med en massa fluff. Och nu har vi hört : Jag heter Olof, och jag gillar varma kramar! typ tusen gånger. Men det finns absolut värre saker än så.
 

 
Och en halvtimme innan kalasdags kom vi på den perfekta Frost-presenten.
 Iskristaller fyllda med superkraft! Så himla bra att ha.
 
Fin helg till er! Med hopp om ett bortblåst regn..


I´m just waved off thoose two darlings , on their way of a a birthday party with theme about the movie Frozen. Their dad made their customs. For sure it is Olof and Sven. And a half hour before the party begins we found the most perfect gifts för a girl that have a crush on everything in Frost. Crystals of ice , filled with super powers!
 
I wish you a very nice weekend!
 

6 kommentarer:

 1. Wow vilka fantastiskt fina kostymer! ♥

  SvaraRadera
 2. Elin vill genast bjuda dem på sitt barnkalas! Hon vill vidare anlita Kristo till en Elsa-dräkt. Och jag säger hiiiiimmel så fina de är! Varma kramar till er!

  SvaraRadera
 3. Men jag döööör! Finaste outfiten nånsin! Ni är så galet duktiga!! Ovh iskristallerna, pricken över i:et!! Har två barn hemma som älskar den där filmen ( och jag lider inte av att se den heller trots att jag säkert sett den flera hundra gånger vid det här laget ;) trevlig helg! Massa kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh, så himla fint! Längtar till den dag jag förhoppningsvis får möjlighet att pyssla med sådana roliga saker till mina egna barn :) Och du förresten, det är verkligen en fröjd att få följa din blogg! Älskar både dina fina bilder och texter! Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera