11 augusti 2014

frankie L O V E.

Jamen jag vet. Det är augusti. I början till och med. Och det är en väldans massa dagar kvar till 2015. Men eftersom vi vet att det liksom sa schwoop typ fem gånger sist och att det sedan inte gick att få tag på en endaste en till (fast vi försökte allt vi kunde) så var där jättemånga som inte fick någon. Och så var det ju det uppenbara att det faktiskt kommer ett nytt år. Trots att man inte har siktet ännu.  Så gör vi såklart såhär denna gång. Och låter er förbeställa för att vara på allra säkraste sidan för att få den allra sötaste kalendern man kan tänka sig. Så trots det känns alldeles helkonstigt så finns den alltså på plats i affären - Frankie Daily Journal 2015 här! Med leverans i oktober.
Ibland så pratar vi om affärens mest omtyckta produkter och jag lovar att Frankie Daily Journal kvalar in direkt. Man blir kär. Man vill liksom bara ha den nära. Å jag vet, det är en bok och inget annat. Men kanske världens lilla vackraste! Sådetså.
 Vardagslyx liksom. Av det vackra slaget.
 
 
Jag vet dem som använder den som dagbok, bara för minnen. Jag gillar den idén att formulera dagen kort. Kapsla in alla tjugofyra timmarna med känslan man har i magen. Mamma har alltid haft sådana där dagböcker, några få rader per dag. När jag var tonåring tyckte jag det var som ett mysterium, hur var det möjligt. Allt som vill ut och så skulle det reduceras till tre meningar. Som ett skämt liksom. Men nu tycker jag precis tvärtom. Tänka sig.
 
Och så överraskningarna. 
För söta för att användas kan man ju tycka fast det är såklart man ska, för vardagslyxen skull.
 
2013 var den lite såhär.  
Och 2014 såhär tjusig.
 

 

Och väggkalendern sen då - Frankie Calendar 2015 här!  Jag blev helt överraskad förra året för jag hade aldrig haft någon sådan förut. Och så var den så himla fin.
 Jag tänker att man får 12 vackra print sedan.
Eftersom det är så smart att illustrationen liksom är själv på ena sidan.
 

Illustrationerna i år är bla från  Emily Martin, Rebecca Green, Rachell Levit and Lieke Van Der Vorst.
 
 
 
Lägga patiens i januari, det ska jag också göra.   


Och nu vågar jag knappt inte hoppas men jag blir så galet besviken om det inte blir så. I oktober borde vi paketera snyggare än någonsin.... Förra året for de iväg såhär men i år .. kanske .. tänker jag och håller tummarna ändå tills höstlöven faller.
 
 
" Today we started up the pre-ordering for some of the most popular and loveliest things at Mokkasin. It´s the Frankie Daily Journal 2015  and Frankie Calendar 2015. Okay, maybe it´s only a journal and a calendar but it might be the most awesome of this kind in the world.  Last year they where sold out again and again and in the end so many where without. So that´s the reason that we think of next year already in august. We ship world wide and if there are something you don´t understand because everything is in swedish, don´t hesitate to contact us by email. Foreign customer have to use Paypal as payment otherwise everything is like usual"
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Jag blev så glad när jag fick mail om att den kan beställas så det gjorde jag på studs :) tänk att en kalender kan göra en så glad!

  SvaraRadera
 2. I pre-order my diary every year since I missed out in 2012! My favourite journal since Moleskin. So pretty! I'm super excited for the new notes layout x

  SvaraRadera
 3. De är så vackra. Dock måste den här familjen ha en väggkalender som ger utrymme till mycket mer skrift, så att allt vi ska göra framgår :) Men man kan ju ha fler än en.... :)

  SvaraRadera
 4. Så himla fin. Jag beställde mitt exemplar häromdagen. och så klickade jag hem de fina anteckningsböckerna också, blir perfekt! :)

  SvaraRadera