20 februari 2015

minimänniskorna med maxi-inspirationen.


Mina kids, de allra käraste. Såklart. Och dessutom mina stora inspiratörer. Inte bara att de berikar mitt liv med deras små personligheter som växer sig starkare för var dag som går. Att jag förvånas precis hela tiden av vad som ryms i deras huvuden. Tankar och samtal om deras egna lilla värld som känns större än hela universum.

Men också att deras små egenheter känns som det enda rätta för stunden, fast kanske ingen annan i hela världen tycker detsamma. Som Nomi och alla svanar. Tycker inte alla så? Såklart att de gör tänkte jag. Alla måste väl vilja ha ett mobilskal med svanar, vackrast ju. Men nä, det var visst bara jag?! Fast det spelar ingen roll, vi tycker fortfarande att svanar kanske är det allra finaste. Jag är helt på min dotters sida. Men jag tror inte jag hade tänkt på det särskilt mycket innan hon kom hemdragandes med sisådär hundratals i allsköns varianter under årens lopp.Och lite samma med Viggos skepp.


 Det började ju redan med skepp-tapeten. 


Och vår bästa Quiet Reading kommer snart igen i affären.  


Ohoy från PhotowallOch alla dessa sladdar. Precis som sin far. Vad ska man med sladdar till tänker jag och de undrar om jag är från en annan planet. Fast ändå, jag tyckte nog det var värre förr. 


Att den här donnan har ett brinnande klädintresse är solklart. Hon klär sig alltid själv och byter flera gånger varje dag. Det bästa är kombinationerna, som om det inte fanns något slut på hennes garderob. Den här morgonen i januari, dagen innan skolstart, kände hon plötsligt att  en slips skulle hon ha. Hon och Viggo hade fastnat vid en dokumentär om Charlie Chaplin men jag är inte säker på att det var det som gjorde det. 


Förresten hon älskar Liv´s gamla utsvängda jeans. Och nu kan man ju inte riktigt se men de är så korta så man är säker på att katten har dött. Men var i hela friden finns utsvängda jeans för små barn? Någon som vet?


 Ju mer dagen gick önskade hon vit skjorta och gärna en kostym. 
Och en portfölj för sina skolböcker.


Och ja, ni som följer mig på instagram har ju redan sett den nöjda lilla Nomi påväg till skolan i januari. Vi hade ju allt hemma, turligt nog. Det var bara de blankvaxade skorna som fick stanna hemma i regnrusket. 

Nu svänger det dock och just nu är den stora inspirationen Dolly Style. Kanske inte lika charmigt kan någon nog tycka. Men som hennes lärare uttryckte det, hon går ju verkligen in för sina olika karaktärer. Det var efter hon hade bytt ut sin namnlapp på skolbänken till Kolly... För vetskap så heter dockorna, för det är exakt vad det är och inget annat, Polly, Molly och Holly. Så det är därför.

10 kommentarer:

 1. det här inlägget...är ett av de vackraste jag sett. tack för att du delar med dig av det här.

  SvaraRadera
 2. so cute,,
  http://obatherbalpembuluhdarahpecahampuh33.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. http://m.hm.com/se/product/86288?article=86288-A#mediaType=FASHION_FRONT

  SvaraRadera
 4. Alltså... Vilken tjej! Vad härligt att bara vara precis som man känner för, utan att bry sig det minsta om vad någon annan kan tänkas tycka! Vilken frihet!

  SvaraRadera
 5. I sooo much love your Pictures!!!

  SvaraRadera
 6. beautiful
  pengobatan alami untuk mengatasi penyakit fistula ani tanpa operasi
  Obat Herbal Fistula Ani

  SvaraRadera
 7. I was so amazed with the article, it was incredible, I loved it. sorry if I deviated, I want to share health articles, money may be useful as the following articles: suplemen kolesterol tinggi obat panu obat cacing kremi or perhaps the next article, might be useful obat lipoma obat kelenjar tiroid toko green world global I believe it would be useful. and which is also very useful to increase knowledge obat kelenjar getah bening multivitamin untuk kekurangan darah obat luka di kaki akibat diabetes may be useful thanks. sorry I had to bother you.erwin herbal

  SvaraRadera