08 oktober 2009

Brands

På Mokkasin tycker vi det är bra om vårt sortiment är brett. Och lite brokigt. För vi vill att många ska hitta något de gillar.
Eftersom vår affär är av modell mini och det finns ju så mycket fint som ska få plats har vi valt att välja ut några få klädmärken varje säsong. Dessa kommer att variera. Vi kommer att sälja kläder från allra minsta storleken upp till ungefär 8 år.

Det är dags för lite info om de märken som finns på Mokkasin idag. För er som inte redan känner till dem. Först ut är mini rodini.

Ett svenskt varumärke som funnits sedan 2006. En favorit sedan starten. mini rodini är kläder i skön stil och hög kvalité. Kläderna kan både vara neutrala och med coola prints, allt schysst unisex. Kollektionerna blir bredare varje år och numera finns det mesta man behöver :-) Trikå och jackor, sweaters, fleece och klänningar. Jeansen sitter makalöst bra och kan med fördel tvättas tusen gånger, de blir bara snyggare med tiden. Tro mig, jag vet.

mini rodini-favoriter på Mokkasin i höst är:
Supersnyggt harlequinprint på bodysar, tröjor, klänningar och leggings. Rosa, gråblå, bruna och mörkblå hoods som ungarna nästintill bor i numera. Bästa jackorna! Rutig flanell, snyggparkas, fluffiga dunjackor och redan nämda fina fuskpälsen.En av grundarna till märket är Cassandra Rhodin. Hon är en fantastiskt duktig modeillustratör och har bland annat gjort uppdrag för H&M, Urban Outfitters, Elle och Nylon.

De senaste åren har mini rodini synts otroligt mycket i press, i både utländska som svenska magasin. Jag tror inte att ett endaste nummer av tidningen mama har saknat något plagg från mini rodini.

Och lite bra att veta från mini rodinis hemsida:
Rodini is the name that her great grand father, the legendary cirkus king Brazil Jack, used when he as a young man travelled and
preformed with gypsies during the romantic 1890´s.

1 kommentar:

  1. Vilka fina modeller och kläder förståss. En stolt mormor

    SvaraRadera