07 december 2012

värsta info-inlägget och några ståltrådsstjärnor.
Kära ni, först, tack säger Nomi och jag för orden vid förra inlägget. Ni måste ju vara de snällaste som gått i ett par skor. Tack!
 
Och nu blir det lite viktigheter. Om affären. Det är nämligen på så vis att det har varit en herrans massa beställningar. Det är ju superkul, så tusen tack igen. Men för att jag ska hinna packa och skicka till alla så måste jag stoppa leveranser innan jul tidigare än vad jag någonsin trodde. Å andra sidan hade jag inte för min vildaste fantasi trott att det skulle vara såhär fartigt att ha affär på stora internet.
 
Så tills på söndag 9/12 kan man beställa som vanligt och bli bergsäkert lovad en leverans innan julafton. Men efter det så är det kört. Beställningar som inkommer från måndag 10/12 levereras inte innan jul, jag hinner helt enkelt inte få iväg paketen. Jag hoppas att ni förstår trots att detta är kanske lite ovanligt i affärer nuförtiden.


 
Och jättemycket är slut, men några nya leveranser har skett, bla washitejpen och notebooks och Månen.  Post-its kommer tyvärr inte förren i januari och inte Kanin-lampan heller.  Allt är uppdaterat men går det inte att lägga produkten i varurkorgen så är det slut. Men lite nytt.  Tiderns finaste memory. Och vackraste parisiska väskorna, denna större och denna mindre. Och kuddar från Mini Empire. Och lite annat där på nyheter.  
 
Och sen ytterligare en viktighet. Den guldiga lilla svamplampan (den stora finns fortfarande på lager) . Ni är så många som mailat och undrat och jag har varken kunnat sagt det ena eller det andra. Idag har jag fått lägga beslag på de enda guldsvampar som anländer till Sverige vid nästa leverans. Denna leverans lämnade Tyskland idag och mycket troligtvis kommer jag ha dem innan jul. MEN det är inte helt säkert. Det kan också bli så att jag får dem först i mellandagarna. Men nu finns dem i affären att förboka genom köp (vid kortköp dras pengar direkt, vid faktura först när produkten skickas) med förbehåll om att de kanske INTE levereras innan julafton. Såklart kommer de skickas direkt när jag har dem vilket borde vara runt den 17/12 men jag kan inte lova något.

Och ljusslingor levereras i nästa vecka och likaså husklossar. Och jag har fått frågor om det går att lägga till om man har en väntande beställning. Såklart, om ni har valt faktura så mailar ni mig så fixar jag. Om ni har valt kortköp så kan jag inte addera i köpet men då gör ni en ny beställning på det ni önskar, skriver i meddelandet att den ska sampackas med tidigare order samt väljer "Hämta hos Mokkasin" så ryker den andra frakten automatiskt.


Och ni är många så frågat om granarna vid det här inlägget. Jag köpte dem via en leverantör jag har men hade inte en tanke på att sälja dem i affären, vilket jag borde haft.  Men det hetaste tipset måste vara att bege sig till affärer som säljer saker för modellbyggen och modelljärnvägar, som den här ungefär. Och kuddarna och den lilla sittbänken är ett nytt, fantastiskt fint märke som jag hittade i Paris fast som är från Italien. Och som ska in till affären. Såklart. Men det är bara så, att jag hinner inte riktigt. Det är kuddar, täcken i de bästa färgerna, de absolut finaste. Och klädställningar och sittbänken för barn. Det finns en liten pyttig chans att jag får in dem innan söndagen men troligen inte.
 
Japp, det var väl allt. Förutom att stjärnor av ståltråd är ett simpelt trick att skapa lite julfeeling. Ju snedare de är desto bättre. Ha en fin fredag, nu ska vi ha julmust-provning.

3 kommentarer:

  1. Kuddarna och sittbänken är ljuvliga! Och jumpsuiten är på väg hem till oss! Tack för tipset! //Carina

    SvaraRadera
  2. Har suttit idag och gjort ståltrådsstjärnor så fingrarna värker. Vill tacka för din fina blogg som fyller mig med inspiration och ideer. Nyligen stötte jag på den, lyckan föll till mej:)
    En mysig LUCIA!

    SvaraRadera