20 februari 2014

here we go again - det handlar om sänghimlar.


Oj. Jag skulle ju blogga om kuddar. Lite snitsig reklam sådär på morgonkvisten. Men de tog visst slut ändå. På en gång sådär, direkt.  Ajdå. Men de kommer igen kan jag säga. För vi gillar ju  också kuddhav. Av stjärnor och hjärtan. Och de här, de omåttligt populära kom oväntat och plötsligt hem igen. Men scwoosch sa det. Där med, men några enstaka kvar. Och försvinner köpknappen så är de slut. Så är det alltid i affären. Men ny sändning påväg.
 
Och nästa sak. Sänghimlarna. Just nu sys det så det står härliga till. Och vi kommer få en stor sändning i mars-april. De kommer såsom spridda skurar och vi kan inte säga mer exakt än så, men vi tror och hoppas att av de 5-10 veckornas leveranstid så blir det mer mittemellan. Men vi måste ha lite tillgodo där för båtar med sänghimlar kan hamna i stormar och sådant där som man kanske inte räknade med. Och då tar båten lite extra tid på sig. Där över all världens hav. Så är det ju.
 
Men nu finns alltså chansen att boka sin sänghimmel. Genom bokning/köp garanterar du en sänghimmel vid nästa leverans. Här finns de och du kan också hitta info om förhandsbokning.Gamla lampskärmar är bästa mystricket, med lampor eller ej. Ju mer jag tänker på det, en femma, tio eller max en tjuga och vad får man? Fransar och band och knoppar och hela konstruktionen liksom. Det är ju hemskt mycket av det fina.
 


Ja såhär kan det ju se ut om man har turen på sin sida...

7 kommentarer:

 1. Å Sofia. Hur lyckas du om och om igen? Finaste finaste bilderna jag nånsin sett. Wow.

  SvaraRadera
 2. Jag håller helt med ovanstående och gamla lampskärmar, läckert läckert. Jag tror bestämt att jag ska ta fram de jag har, alldeles meddetsamma.
  //lisa

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt! Är det ljus puder på sänghimlen på bilderna?

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt, fantasifullt, mjukt och fluffigt, jag vill flytta in och bo i dina bilder!

  SvaraRadera
 5. Å! Idag var jag på loppis och hittade jättefina höga stolar (Thonet?) men har ingen plats för dem. 75kr stycket! Tänk vad det kan finnas för pärlor ibland.

  Hoppas att det gick bra med dina bilder idag, är såååå nyfiken på resultatet.

  SvaraRadera
 6. Plötsligt var ni i min favorittidning Lantliv! Så fint!!! mvh Hillevi

  SvaraRadera
 7. hej skulle oxå vilja veta om det är ljus puder på bilden?

  SvaraRadera