10 februari 2014

låtsats att stjärnorna är blommor och de är till er!

 
 
Alltså.
Nu blir det ett sådant här tack-inlägg igen.
Såklart.
För att ni är så himla fantastiska!
Så supersnälla och rara!
 
 
Och kloka. Så in i vassen kloka är ni. Och skriver (och mailar) bra-att-ha tips i långa rader. Det ena ordet efter det andra ger mig mod. Så är det. Samlar det modiga och det braiga och lovar mig själv att jag aldrig mer ska tveka. Tips om hur man går tillväga är ju det man ofta saknar, eller hur? Men med de i ryggen då blir man nog modigast i världen. Så tror jag.
 

Jag kommer aldrig mer lyssna på slingriga undanflykter och otroliga historier och säga jajaja, tänk bara på det till nästa gång. Och jag kommer aldrig någonsin säga som jag sa,  till han som sa att han inte var så familjär med copyright - att tur för dig att jag är snäll just idag...
 


 
Så tack för modet, kära ni!

 

7 kommentarer:

 1. och bravo!!! Du är så duktig och en stor inspiration, kram.

  SvaraRadera
 2. Såg att någon hade kommenterat i förra inlägget att man kunde "meta tagga" så att om man laddade ner din bild så såg man automatiskt dina kontakt uppgifter. Om du gör det så lägg även till en text där det står att används denna bild utan min tillåtelse så kommer jag att fakturera er. Då har de ingen ursäkt alls ;) Då är det verkligen bara att börja fakturera!
  Är såna här problem som gör så att jag aldrig skulle orka att visa upp foton på mitt hem eller foton som jag har tagit, men jag är väldigt glad att de finns de som vill och orkar, så en stor styrke kram till dig!! =)

  SvaraRadera
 3. ett annat sätt att undvika plagiat och kopior är att skriva mokksin över bilderna, så gör ju en del för att visa ursprung. Andra företag är nog inte lika benägna att sno då - och du får lite reklam.

  SvaraRadera
 4. Gud vilka fina bilder! Hur har du gjort när du tog dessa bilder? Använt dig av något filter, eller ändrat i photoshop? Skulle vilja veta hur man kan göra bilderna så korniga och gammaldagsa. Så underbara!

  Kram Madelene

  SvaraRadera
 5. Hallå

  Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar på en billigaste ränta på 3%.

  Lån Sökande Detaljer

  (1) fullständiga namn:
  (2) belopp som krävs som lån:
  (3) Lån varaktighet:
  (4) Telefonnummer:
  (5) Land:
  (6) Stat / Provins:

  OBS: alla svar bör översändas till kaminskyhome@blumail.org för snabb behandling.
  Tack

  Herr Lenny Kaminsky.

  SvaraRadera