11 februari 2014

love from california.

 
Det är ju något visst med de långväga paketen över haven. För man är alltid lite smått orolig att något ska sluka dem på vägen eller åtminstone mosa dem på mitten. Och man undrar alltid vad tullen ska tycka om saken, om det ska tänka att det var värst vilket mystiskt paket och hålla det fast i två veckor.
 
Men det allra bästa.
Vi vet ju aldrig på förväg hur fint innehållet är.
På riktigt liksom.
Och det gör saken till något alldeles extra.
 

 
Så när det kommer paket som något tycks ha finfixat med därborta i Californien så smälter mitt hjärta. När man dessutom vet att det som är där inuti är gjort efter det jag frågade, som på beställning. Och att hela bunten är signerad och numrerad. Då är förväntningarna stora.
 

 
Men som så ofta  överträffar verkligheten allt.

 
 
TRIBE av Beauchamping 
 
~
 
" Love your tribe, your brood, your kin, your elders,
your youngers, your friends, your neighbors, yourself and your family."
 
~
 
Beauchamping är Gregory Beauchamp
 
"I believe the simpler you can make something the more universal it becomes. That creativity can solve anything. And that we all want the same thing . . . for tomorrow to be better than today . . . for everyone. "


 
 
Nu på ett golv nära mig och snart i en affär nära dig.
 
Den svarta tipin är minst. Och den stora är guldgul, lite metallisk sådär. Så när solen skiner på den glittrar den alldeles extra.
 
Första gången jag såg det här printet var på den här bloggen. Och ni som undrar vilka bloggar jag själv läser. Den här är en.

3 kommentarer:

  1. Å! Den guldiga får du gärna lägga undan en av till mig... ;-) Tack för en fantastiskt vacker, kärleksfull och inspirerande blogg! //Anna

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt fina och fantastiskt fina bilder som alltid.

    SvaraRadera
  3. Fina grejer! När jag såg dina bilder där Lisas tavlor sticker fram ramlade kvällens bloggtext plötsligt fram ut huvudet så tack :)

    SvaraRadera