02 oktober 2014

vår allra bästa pryl.


Vi har en grej hemma som används i tid och otid och allt däremellan. Barnens VOX. Och grejen är att jag gillar den så mycket själv så jag var bara tvungen till att försöka få in den på affären.  Och tillsist så! Den är för bra för att missas liksom.
 
Den ständiga sysselsättningen och evighets-leken härhemma är nämligen showtime. Uppstyrda varianter med scenografi och hela alltet, när vi fastnar i över en timme,  och snabba shower som fredagsmys. Såklart man behöver en mikrofon då, det fattar väl alla.
 
När mikorfonönskan kom upp, för några födelsedagar sedan, så kändes de plastiga leksaksmikrofoner inte som ett alternativ. Har ni lyssnat i en sådan någon gång? Ärligt talat, det låter bättre utan mick... Och hållbarheten kan jag från säker källa intyga är inte så mycket längre än julafton självt... Och är något vi sätter främst, både hemma och i affären så är det just det hållbara. Punkt.
 
Vi letade tills vi hittade en högkvalitativ förstärkare, med ingång för mick och instrument samt ingång för musikspelare såsom de vanliga gamla hederliga. Eller smartphone, dator, Ipad eller andra externa devices. Allt som har en ljudsladd. Och tack för Spotify. Förstärkaren är lätt för barnen att sköta själva och tillsammans med musikspelare kan de enkelt sjunga med i sina favoritlåtar direkt i förstärkaren. Förstärkaren går också att koppla till andra instrument såsom elgitarren och keyboarden, såklart.  Då den är lätt att bära med sig är den enkel att flytta dit showen är. Jag lovar, vår har släpats (av dem själva) dit de bäst behöver den. Vi har trädgårdshower också! Vi älskar den här prylen! Både som "leksak" vid all världens shower och också perfekt för att lära sig att sjunga i mick. Och vadå barnen egentligen.. Alla kan sjunga, nåja nästan.Vi lade in VOX häromdagen i affären och den tog slut på ett kick.
 Nu har vi blivit lovade några till för stunden.  


Och nu har ju mina barn en redan
annars kan jag nästan inte tänka mig en bättre julklapp.
Om jag får säga det själv.
 
Uppdatering: De två sändningarna vi blev lovade tog slut på ett kick. Vi gör nu vad vi kan för att lyckas få in en hög ytterligare. Bästa tipset är att sätta sig på BEVAKA och på så vis få ett automatiskt mail när de finns på lager igen,

1 kommentar:

  1. Kan bara instämma, bästa julklappen som jag dessutom redan öppnat, kikat på och provat.. Helnöjd! Nu kan vi knappt bärga oss till jul!! <3

    SvaraRadera