27 oktober 2014

nästan som snökristaller!

 
 
 
 
Påtal om drömfångare... I senaste numret av Family Living gör vi egna!
 
Tillverkade mest av loppis-saker såklart, sådär som vi vill att det ska vara. Tillverkade av det som redan finns, i högar dessutom för nästan inga pengar alls. Och alltid vackraste så.
 
I tidningen hittar du allt du behöver veta.

 
Såhär i presenttider kan vi inte komma på en bättre och snällare sak att ge bort. Pyssla drömfångare till alla du känner och lova dem vackra drömmar!

 
 
En liten Leo som inte alls var sugen på att sitta under drömfångarehimlen. Jisses, vad vi trixade. Och vi mutade med äppelklyftor och glass. Tillsist åkte datorn fram. Och Teletubbisarna fick försöka vilseleda hela alltet. I hopp om att han skulle glömma bort den där kameran. Och vi flyttade datorn längre och längre bort...
 
 

 
Det kan man inte tro när man ser färdiga bilden va?!
 
 

6 kommentarer:

 1. wow! Ser underbara ut. Jag gjorde egna drömfångare när jag var 16... sen glömde jag bort det där. Och nu blir jag sugen igen....jättefina bilder, inte lätt när man har en bild i huvudet som man vill förverkliga och när barn är inblandade, I know:) hoppas du har en fin dag Sofia.

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina bilder, blev det i alla fall! Och mutor och trix är ju alltid bra! ;-)

  SvaraRadera
 3. Vad fina bilder och vad fina drömfångare! Jag tänkte bara säga att jag lånade ett par bilder från din blogg och tipsade om den idag, hoppas att det var okej! Här hittar du inlägget: http://prick.blogg.se/2014/october/bloggtips-iii.html

  SvaraRadera
 4. Wonderful ornament!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  SvaraRadera
 5. Nice dream catcher!
  I pin it in our board DIY Natur!
  Thank you!!!!

  SvaraRadera
 6. Dessa är ju bara så fina! Och jättefina bilder!

  SvaraRadera