27 augusti 2012

mitt arbetsbord just nu.Mina tankar går hit och dit. Och zickzack. Och dessutom kors å tvärs. Fattar ni hur rörigt läge det är då? Jätteröra liksom. Men så blir det lite stiltje i huvudet och då jag tänker att det var då värst vad man slänga sig med blommigt. Mitt framför näsan och allt. Och nästan så det undgått mig på sista tiden att man kan minsann ha ett sämre arbetsbord. När allt kommer omkring. Verkligen mycket sämre än såhär. Alltid något, i det stora hela.

Och de där små godiskuddarna. Bara en sån sak. Från Paris och Le Bonbon au Palais.

9 kommentarer:

 1. Vilken underbar färg på skinnet på väskan!!!
  Var kan jag hitta den

  SvaraRadera
 2. Jo men det skulle verkligen kunna vara värre... jag lovar. På mitt jobb är det "clean desk" policy, vilket innebär...ingenting och absolut ingenting på bordet.. trist.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 3. men ååh vilka fantastiska småblommiga tyger!!! var har du hittat de ljuvliga mönstrena?

  SvaraRadera
 4. Anonym - Tygerna är inköpta i Paris och de flesta är Liberty-tyger. Det finns ett stort sortiment av Liberty-tyger på Tygverket, den lilla på St Paulsgatan 3. De hade dock inte de mönster som ligger i första bilden men en massa andra...

  SvaraRadera
 5. Jag kan inte se mig trött på tyget med de aprikosa blommorna (det där det ligger ett par trådrullar). Är också det Liberty? Känner inte igen mönstret? Helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 6. Japp, det är Liberty och det finns på Tygverket 3, den lilla Tygverket närmast Götgatan http://www.tygverket.se/wb/pages/tygverket-3.php

  Susa dit vetja!

  SvaraRadera