01 augusti 2012

stadsstrand.


På distans så kan det ju tyckas en aning märkligt att Seine får en strand till varje sommar.På soligaste sidan och med vitaste sanden. Fast utan bad.


Men när den galna hettan slog till och vi kikade över kanten på boklådorna så såg den där stranden och den guldiga sanden alldeles mjuk ut.


Och väl där så kändes det alldeles normalt. Med en strand utan sjö. Som var väldigt lång och hade tusen sandleksaker och hundra parasoller. Lekparker och boulebanor, glasskiosker och barer. Så var det ju de där scenerna där det sjöngs och poppade upp blåsorkestrar och alla möjliga shower och mest stod härliga till.Och sanden var barfotamjuk och alldeles len.


Och de där ångande duscharna. Om man nu inte har gått igenom vattenånga en smällvarm dag så ska man nog till att göra det.


12 kommentarer:

 1. Men herregud vad flott ni har det!!
  Jag blir alldeles varm i magen när jag går igenom inläggen från Paris. Vilken resa. Och vilket hem! Kram och fortsätt ha det störtskönt :)

  SvaraRadera
 2. Beautiful photos and outfit! hugs!

  SvaraRadera
 3. Älskar dina bilder, och du skriver så fint! Häftigt med sandstranden utan vatten =)

  Ha det gott,
  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder. Den första så himla fin. Och det låter ju helt underbart hur ni har det. Bara njut njut njut <3

  kram!

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder, och ni verkar ha det toppen!

  SvaraRadera
 6. bilden med de ångande duscharna säger jag bara WOW till !...Paris ser alldeles , alldeles underbart ut genom din kameralins...*Ler

  Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 7. Era barn är ju alldeles fantastiska i alla sina fina klänningar och hattar och skor mitt i Paris! Så himla fina bilder!

  SvaraRadera
 8. det är helt fantastiskt att följa er i Paris! ni verkar har det underbart! kram

  SvaraRadera
 9. Så fina parisbilder. älskar att följa dig på instagram också. Men fråga: Finns det någonstans att bada i Paris på sommaren, för det är väl väldigt varmt va? Kram Elina

  SvaraRadera
 10. Ljuvligt!! Älskade Paris fick just ännu mer kärlek. Ha så underbart! Axx

  SvaraRadera
 11. Alldeles alldeles alldeles alldeles fantastiska bilder tar du! Faktiskt magiskt! Varenda en skulle man kunna rama in och ha på väggen. Paris har åkt upp tio snäpp på min rese-önskelista :)

  SvaraRadera