18 mars 2013

rapport.

 

För ovanlighetens skull gick jag och blev sjuk. Och tillsammans med diverse strapatser, kalasbjudningar och brådskande sysslor, kom det minst sagt i olämpligaste laget. Fast så är det väl alltid. Men det värsta är att trots jag intalat mig själv åt det allra bästa om att jag är friskare än någon annan, så känner jag mig fortfarande som en hängig trasa på minus tiotusen i energi. Och jag tittar ut på solen som tvärvägrar att smälta väck den sista snön och tänker nu får det vara nog. Både på vinter och sjukligheter. Fast det var just lättare sagt än gjort..

 
1. Jag rafsade bort allt fult på mitt skrivbord och tittade bara på en fin liten hörna. Men inte kände jag mig friskare för det.
2. Plåster.
3. Och en virkad vimpel som får mig att tänka på indiansommar fast det är långt kvar dit.
4. Famille Summebelles Paris-serie är här. Ni kanske minns New York. Och påtal om det, om jag inte blivit sjuk så hade det redan varit säljstart för Famille Summerbelles tapeter. Nu blir det i veckan.
5. Det kommer så mycket fina saker till affären. Det värsta är att jag inte orkar peta in dem där på något vis just nu. Men kanske imorgon. Det här är ett nytt märke och det är kanske bland det finaste jag har sett fylla-i-böcker-väg.
6. Små presenter..
7. Blommor överallt efter att vår finaste Livis har gått och blivit tio år.
 

6 kommentarer:

 1. Älskar dina bilder! Hoppas att orken kommer tillbaka snart och att du inte behöver känna dig allt för stressad när den inte finns där..

  SvaraRadera
 2. Usch och fy, krya på dig. Och det är så, precis när man har som mest uppbokat blir man sjuk. Kanske kroppen som säger: stopp här, ta det lugnt. Nä, den rösten vill man inte lyssna på. Hoppas du snart är på hugget igen.

  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 3. eye c a n d y for meg

  og gode tanker til deg <3

  SvaraRadera
 4. Det är alltid så himlens fint här - varenda liten millimeter och jag vill bara flytta in bland dina vackra ting. Så trist att bli sjuk. Om jag bodde i din stad hade gladeligen tagit med mig lilla J och hjälpt dig slå in paket och du hade fått lite bebisenergi, sån som man bara får av femmånaders:) och nu svävar jag ut... Jag hoppas iallafall så klart att du blir pigg snart. Fin lista!
  Stor kram och krya!
  Nanna

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Marvelous, what a blog it is! This blog gives helpful
  data to us, keep it up.

  My web blog; outlook 2010 Email Templates

  SvaraRadera