18 mars 2014

repris á 2012.

 


Hittade nyss de här bilderna i en tusentalig röra. En massor med tusen bilder,  i katastrofal röra. Så jag blev lite glad för de har varit borta i snart två år nu. Egentligen ända sedan jobbet för Eco Wallpaper våren 2012.


 
 
Det extra roliga med det här var att det var ett av mina allra första uppdrag. Lite på riktigt sådär. Och eftersom jag inte riktigt visste så skickade jag en hög med bilder. Obeskurna, så de kunde välja själva. Men jag skissade och trodde helt säkert att det var såhär det skulle se ut. När det var tryckt och klart. Absolut en beskuren bild.
 
 
 
Men icke, byrån  och Eco Wallpaper valde den här. Och då höll jag på att smälla av. Och mailade och sade att ni måste valt fel. Men röran då?! Hjälp röran var ju liksom inte meningen att den skulle synas. Men det var bilden som trycktes och idag förstår jag varför.
 Och trots de senaste åren av pompoms-hysteri och madrasshögar  i mängder så kan jag ändå tycka att den där lilla våriga gläntan, som jag hade i fantasin, fortfarande känns lite drömmigt skön. Och sängen är fortfarande mitt drömprojekt för den där är bara pålåtsats. Med målade megakulor i frigolit som ben...

5 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Det är väl skillnaden mellan dig som proffs och mig som trist tant - du fattar varför de inte beskar bilden men jag gör det inte. Lite roligt tycker jag.
  Ha en trevlig onsdag!

  SvaraRadera
 2. "Röran" är lätt och enkel att ta till sig, denna kan alla känna igen sig i - Smart tänkt och en väldigt vacker bild (som alltid)!!

  SvaraRadera
 3. Åh, ha ha, det är ju helt underbart!<3

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt! Du har en sån förmåga att styla och fota (och pyssla etc). Lite kul att lite röra faktiskt ger mer liv i bilderna!! Fast vårt hem skulle nog inte vara kreativt fin röra....Ha en bra dag!

  SvaraRadera