09 juli 2014

darling-print. nu med guldglans!

 
 
Allra högst på min sommarjobbslista står att ta hand om alla vackra nyheter till affären. De som redan har ramlat in under tiden som bara har flugit iväg under vårmånaderna. Och även om alla de som är påväg. Eftersom mycket av det som vi säljer i affären är handgjort, småskaligt och unikt så är det ett högst angenämt sommarjobb. Bakom varje liten sak ligger så mycket värme och kärlek.Vem älskar inte sådant? Inga miljon och dussinvaror här inte. Och ibland månader av väntan. Men vi väntar så gärna, bara tanken på att någon i annan del av världen (och för all del alldeles nära också)  skapar något för hand bara för Mokkasin, känns fint i magen.
 
Och det allra bästa är att eftersom vi har en nära kontakt med alla vi jobbar med
 så kan vi ofta fråga om sådant vi önskar.
 

Som det alldeles perfekta Tribe - printet. Som vi för första gången fick i svart och jättestora guldiga. Den limiterade stora i guld sålde slut direkt men vi önskade oss den lilla i guld. Och som enda butik i världen (wow på den) kan vi nu presentera Tribe - gold! I litet format. Ännu en gång i limterad upplaga. Alla print är handtryckta i Californien och signerade och numrerade. Av Gregory Beauchamp.
 
Ni är jättemånga så frågar om hur ska jag hitta ram till alla print vi säljer utan standardmått. Till alla er vill jag bara länka tillbaka till detta inlägg , som löser alla ram-problem i världen. Billigast också!
 

1 kommentar:

  1. Hej! Den fina gröna printet/tavlan med fjädrar. Finns det att köpa? Bästa hälsningar, Åsa
    asa.olow@bt.bonnier.se

    SvaraRadera