25 juli 2014

plötsligt händer det. trots 35graderssommar .


Vem tänker på saker kan man undra? Inte jag i alla fall, ändå har jag lovat mig själv att ta hand om affären mellan varven. Det stackars lilla eftersatta. Det är liksom alltid den som får stryka på foten för andra uppdrag. Så trots att jag bara tänker på att Sverige är varmare än  Grekland (fasen, jag tänker så varannan minut) så gör jag lite vad jag kan. Det går inte undan, det är inga stordåd men det är något. Lite förberedelser inför hösten kan vi kalla det, trots att det snarare är sviterna efter den där våriga årstiden.

Men solsting och värmeslag till trots så välkomnar jag i alla fall Miniwillas Berg till affären. Och den stora lampan. Och äntligen färgglada ukuleles och min nya favorit, den lyxiga i trä. Och nyhetskategorin fylls på med kuddar och annat.

Puuh, varmare än Grekland var det...
 
 
Påtal om bambu! Så snart jag orkar masa mig ut på det där däcket så ska jag plåta tvättställning! Beskrivning kommer alltså.


2 kommentarer:

  1. Är så himla otålig trots att jag vet att det är 35grader varmt, trots att jag har på "bevakning" när kommer de fina senaps färgade täckena o plädarna in, snälla snart:)))

    SvaraRadera
  2. Å förlåt jag har alldeles missat din kommentar. Jag vet faktiskt inte riktigt när de kommer in, det är lite av kruxet med Numero 74, eftersom allt är handgjort kan det dröja månader ibland. Jag hoppas vi kan ha en sändning i september. Inget roligt svar men det är nog så illa.
    Bästa hälsningar, Sofia

    SvaraRadera