10 november 2014

mokkasin byter stil!

 
Ä N T L I G E N!
 
Efter många bedrövelser och tusentals direkta missar och ett fasligt sökande är de äntligen här!
Affärens nya sätt att packa.
 
Vi vet att ni uppskattar det vackra. Vi vet att ni tycker om sättet vi packar på. Vi får höra det så ofta och det finns inget som gör oss så glada som att ett paket har förändrat någons dag. Lite lycka i pappersprassel och bomullsband. Vi vet ju att ni alla är världsabäst på att återanvända sådant vi packar med. Vi vet att ni gör nya paket, pyssel och fint av silkespappret och banden. Det är vi så glada och stolta över.
 
 
Men för en tid sedan (egentligen väldigt länge sedan, vägen dit visade sig dock vara snårig) bestämde vi oss för att Mokkasin ska stå för något mer. Det som vi själva tycker är superviktigt. För återanvändning och ett hållbarhetstänk. Ett hållbart packande, ända ut liksom. Ta det hela ett varv till. Vi bestämde oss för att skippa banden och silkespappret bara för en sak. Världen, vet du. Och samtidigt ville vi ju inte skippa det vackra. Vi tänkte att det måste kunna vara både och.
 
Men det visade sig vara nästintill en omöjlighet. Vi försökte och fick feltryckta. Vi försökte igen och hamnade vilse. Men till sist och november istället för juli så har vi något ljuvligt att packa i. Vi hoppas att ni kommer gilla det här! Och vi hoppas att våra tygpåsar får följa med er där de passar för stunden. Vi hoppas att de också kommer ge glans på paketen från Mokkasin, på samma vis som silkespappret. Fast ändå helt annorlunda.
 
 
 
Och precis samma dag som 300 kg påsar kom våra vinterkort! Där snön precis har börjat singla ned över gatorna. Ni vet när flingorna är så där lätta och bara gör världen lite glittrigare. Som om det singlar diamanter.
 

Vår önskevinter är vackert tecknat av illustratören Stina Sander som vi fått den bästa äran att samarbeta med. Stina håller till här i vår stad och är en sannerligen härlig och väldigt begåvad människa. Och vi är så glada att det är just hon som gjort våran stad. Staden under snöflingorna.
 
 

9 kommentarer:

 1. Vilken bra grej, och så vackra. Heja er och heja hållbarheten!

  SvaraRadera
 2. Men oj vad fint. Härligt jobbat... nästan så man nu helt enkelt måste beställa något igen :).

  SvaraRadera
 3. Superfina! Heja er! Instämmer med ovanstående... nästan så man måste göra en beställning :)

  SvaraRadera
 4. Tack fina Sofia, för att du är så snäll mot oss och världen!

  SvaraRadera
 5. De er jo fine, men helt lige de Moshi Moshi mind i Kbh har brugt de sidste 5 år mindst.

  SvaraRadera