25 november 2014

tisdag.


Idag kom solen och det kändes som vår. Och jag tänkte att den där julruschen i affären kanske var något annat. Det var som om snön droppade från taken fast den aldrig har kommit. Till barnens stora bedrövelse. Igår trodde Kristo det hade snöat under natten och de studsade fullkomligt ur sängarna. Sen insåg han att han sett fel, det var visst bara dimma. Och dålig syn. Men man ser liksom inte fel i slutet av november. Det borde vara förbjudet.

För alla er som väntar på kära Rut & Viola så har vi haft post-problem som släppte lagom innan sista sändningstimmen idag. Vi hoppas alla lämnar oss imorgon. Viola har sålt slut och Rut finns i några få kvar. Det kommer förmodligen komma ett sista släpp innan jul, allt hänger på pappersleverans. 


Min helg var så fin. På en magisk plats som heter Strömma Farmlodge   med en hel hög av vackra människor. Sådär rakt igenom ni vet. Det var Kristin och Miranda som bjussade för att fira att deras For Good Luck hade gått och blivit 1 år. Såklart ska ni få se mera, snart!


Det går långsamt framåt i Nomi´s rum. Det enda som inte tar tid på sig är porslinssamlingen. Vad tycks om senaste loppisfyndet? 1 kommentar:

  1. Hej! Tack för en underbar blogg med så mkt inspiration och härligheter!!!! Jag undrar har du/ni egenpysslat de stora underbara snöflingorna i papper eller går de att köpa? De syns nog inte i det här inlägget du gjort men har varit med på bågra tidigare inlägg. Stort tack på förhand

    SvaraRadera