31 juli 2012

det är morgon i paris.
Att låna en lägenhet i Paris är lyx. Att få bo mitt i allt det bästa är ännu mer lyx. Och när det dessutom visade sig att lägenheten är precis sådär parisaktig som man drömmer om ja då fattar ni själva.

 

 
Och då går man runt på det vackraste golvet, som knarrar på det mesta och härliga vis jag någonsin hört, och känner sig allmänt lyxig. Man går liksom runt här och tänker i lite extra vackra banor sådär. Som att å det var minsann tur att jag slängde med den där underklänningen och alla kjolarna. Och de finaste klänningarna, de där som jag nästan aldrig använder hemma. Och packade i blommiga påsar. Bara för att liksom. Att de passar så bra här.
Och sen tänker man att alla garderober i världen borde ha blommiga insidor.För om man ska hämta en dammsugare bakom en dörr som ser ut såhär så kan man låtsas, mest hela livet, att man kanske är i en fransk film eller så.Lite så är det nog. Filmaktigt. Och det är en fin film må jag säga.

11 kommentarer:

 1. ljuvligt.

  måste fråga hur ni hittade er lägenhet att hyra?

  kram .. njut. massvis.

  SvaraRadera
 2. Det är en film jag vill se, om och om igen. En film som får högsta betyg av mig. Jag både avundas och gläds med dig. Njut av Paris!

  SvaraRadera
 3. Paris är min favoritstad i världen. Det är en dröm att få bo i en sån där lägenhet ett tag och bara låtsas lite att jag bor där! Har ni hyrt den eller lånar av någon ni känner? Ha det så härligt :-) Kram Elina

  SvaraRadera
 4. Vilka värger och former. Rosor är just som jag behöver i dag.

  SvaraRadera
 5. åååhhh..så paris. fast jag aldrig varit där, kan man ju ändå känna det. vill också till paris och upptäcka det där äkta parisiska...Måste verkligen dit!

  Vilken vacker idé med att klä insidan av garderoben..här ska börjas tapetseras direkt!!

  kram kajsa

  SvaraRadera
 6. så fin mix av mönster, remmar och snoddar. tjusigt bohemiskt, och väldigt passande paris, jag håller med!

  SvaraRadera
 7. Oh vad fiffigt med kläderna i påsar. Blir ju en romantisk känsla direkt där.

  SvaraRadera
 8. Så otroligt vackra dörrar!

  SvaraRadera