02 september 2012

dagens ljugigaste bild.För min egen sinnefrid skull måste jag posta ett inlägg med ett städat vardagsrum utan en endaste pinal i sikte. En lugn och fridfull bild där jag gärna skulle vara. Och plinka och plonka lite på pinaot.  Men herre jisses så fel den kan vara just nu. Den där bilden.
 
 
Som ni märkt så har jag inte bloggat så fasligt mycket på sistone. Och det brukar jag ju liksom alltid hinna annars. Oavsett om det är lite mycket. Men just nu går det verkligen inte ihop sig. Inte över huvudtaget faktiskt. Fast huxflux brukar det ändå göra det på något underligt vis. Så jag väntar in huxfluxet...

 
Förresten, detta är alltså vårt nya piano. Minns ni det gamla? Det var verkligen inget fel med det gamla med jag älskar det här.
 
 För övrigt så har jag jobbat med väldigt roliga saker på sistone. Vilket dock har resulterat i att jag tagit vår undervåning i besittning. Överallt ligger det saker huller om buller, det står symaskiner och hårt bröd och Champis-flaskor utan etiketter. Det ligger tyghögar och står dyrt lånat porslin. Och tapetbord och ett tee-pee och de andra möblerna har jag travat utmed väggarna. Det ser fullkomligt märkligt ut och alla som kommer hit fattar ingenting. Fast det gör jag.
 
 
Idag rusade mina 4 barn, plus 2 kompisar, plus 2 kusiner runt i hela röran och lekte rövare eller vad det nu skulle föreställa. Och där satt jag på golvet och knåpade ihop en kudde. Inget konstigt alls. ..

 

12 kommentarer:

 1. Shitpomfritt vilka nerver du har. Döcool. 6 barn som lever rövare bland mina grejer är typ 6 för många. För mina nerver i alla fall. O du, så spännande det låter. Alltihop. O pianot, vilken skönhet.

  SvaraRadera
 2. Haha, låter så bekant med massa barn;) Jag hade faktiskt också jätte många barn här. Först mina fyra egna och sedan några från grannen. Alla sprang och dansade...mycket liv! Helt naturligt. Mitt i allt det där satt jag och bloggade om Finlayson;) Massor med kramar till dig <3

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det låter, det låter precis som hemma hos oss... Det är mest upp och ner hela tiden.
  Men jag tänker att det bara blir så när jag är kreativ, har en viss förmåga att sprida ut mig och min man har samma förmåga och det har även smittat av sig på mina barn. Så då blir det lätt upp och ner vänt.
  Man kan ju inte klaga på att det inte ser ut som att det bor någon hemma hos oss i allafall :)
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 4. Imponerande lugn i dina bilder - speciellt när vi fått en muntlig glimt av bakgrunden. Känner igen mig. Har bara två barn så jag antar att jag inte bara kan skylla på dem... Men stökigt blir det!

  SvaraRadera
 5. Du verkar ju ha nerver av stål, kvinna!!
  ;)
  Fast om det är 8 GLADA barn kanske det inte gör så mycket ;)

  Fantastiskt vacker bild, som alltid.

  Ha en skön start på veckan. KRAM

  SvaraRadera
 6. Det låter fullkomligt underbart och kreativt! Väldigt fint på bilden, men skulle gärna se lite av det där andra också ;-) Ha en fin Måndag! Kram Elina

  SvaraRadera
 7. Ljuvliga bilder!! Och jag som håller på att leta ihjäl mig efter de små mustasch-babuschkorna... Finns dom kvar i butiken, fast det är jag som leter dåligt? *hoppas* Överallt hittar jag bara djuren. Åh!

  SvaraRadera
 8. Underbar bild, älskar allt, du har så fantastiskt fint! Får jag låna en bild till ett inlägg på min nya inspirations blogg, självklart med länkar :)
  ha en fin kväll/ annie (rum för två)

  SvaraRadera
 9. var finns den fina paris affishen?
  mvh Lina

  SvaraRadera