26 september 2012

oj!

Vad kan man kalla detta? En släng av hybris. September 2012, månaden då Mokkasin drabbades av storhetsvansinne. Lika bra att smacka på när man ändå håller på liksom.

Sidan 94 i tidningen Mama. Fint plåtat a Beautiful Living -  Amelia & Andreas Lönngren Widell och text av Åsa Brolin. Lite nya vinklar minsann, på barn och barnrum framför allt. Och alla ni som frågat om Viggos rum. Här är det!
 
 
Och frågestund i Rum hemma på sidan 95. Med mina egna bilder! Med flott bloggsällskap i tidingen av Trendeliten i form av It´s a House, Hildas hem och La Maison d´Anna G.


Och min lilla, men ack så kära, hylla. På sidan 146 i Elle Interiör. Jag är mäkta stolt att detta simpla DIY-projekt fick en så pass ädel plats på listan för Goda idéer. Och här är själva idén för er som missat.
 
Och i SvD/Magasinet på sidan 12 gör Cia Wedin en spaning om nätbutiker där man kan finna ett utvalt, kvalitativt och personligt sortiment. Om hur många nätbutiker idag vågar satsa på sin egen nisch vilket gör att man idag har en större möjlighet att sätta sin personliga prägel på hemmet. Oavsett var man bor. Cia länkar till flera nätbutiker som hon tycker funkar på det viset.33 kommentarer:

 1. Så kul. Jag blev så glad när jag hittade 'ditt' hem i Mama. Inspirerande.

  SvaraRadera
 2. Oj så kul kan man säga : )
  Annie

  SvaraRadera
 3. Alltså, du är så himla värd!! Heja dig!

  SvaraRadera
 4. Ja, vad kul och grattis! Du är värd varenda spaltmeter med dina fina bilder, fantastiska butiksutbud och roliga idéer! Keep it up! /Hanna

  SvaraRadera
 5. Sprang...eller nja, jag gick, kanske aningen fortare än vanligt.. hur som gick jag direkt och köpte senaste mama för att jag visste att ni skulle vara med.

  Den ligger nu oläst och väntar på mig. I kväll så! Har skyhöga förväntningar och det ska minsann bli skoj när de infrias. För det vet jag alldeles säkert att de gör.

  SvaraRadera
 6. och vi som följer din blogg kan ju inte direkt säga att vi är förvånade...*ler ...för du är verkligen sååå otroligt inspirerande ...Duktiga, duktiga du!!

  Kram

  Pernilla På Piazzan

  SvaraRadera
 7. Ja heja heja, ta emot och spara all positiv input. Vi är många som älskar din blogg just för att du har din egen stil.

  SvaraRadera
 8. Såklart att du ska ha lite storhetsvansinne när du finns med på så många ställen! :)

  SvaraRadera
 9. Ho ho vad kul! Inga konstigheter alls, förstår precis att du och Mokkasin omnämns lite här och där, heja duktiga du!

  SvaraRadera
 10. Wiiiie! Vilken ljuv helgläsning jag har framför mig. Och Viggos rum. Jag sällar mig till skaran sm väntat.

  SvaraRadera
 11. Njut av allt! Det är du värd!! Kram mamma.

  SvaraRadera
 12. Så kul!! Heja, heja!!!!
  Li

  SvaraRadera
 13. Åh så roligt! Säkert inte det sista vi ser och läser om ert vackra hem och Mokkasin-butiken!

  Kram!

  SvaraRadera
 14. Så kul att se dig lite här och var och dessutom inte Ulla ställen som helst:) Grattis Sofia! Läste Mama igår, fint reportage tyckte både jag och barnen!

  SvaraRadera
 15. Superkul och så välförtjänt! Bara att suga i sig och vara stolt!
  Och det känns så klart mycket hedrande för mig att få så fint sällskap i Rum hemma :D
  Kram

  SvaraRadera
 16. Artikeln i Mama kändes lite obehaglig att läsa på något sätt.

  Sofia

  SvaraRadera
 17. Älskar bilderna i Mama!

  SvaraRadera
 18. Va kul. Dock köper jag inte Rum, jag är så besviken på att dom nekade den danska Rum att distribueras i Sverige. Jag får väl heller smygkika.

  SvaraRadera
 19. GRATTIS! jag har en fråga: Säljer du de där fåglarna under inlägget "bästa stället att sova under"? så himla fina! ett inlägg från maj månad.

  SvaraRadera
 20. Anna! Jag gjorde det men de är slut. Funderar på om jag kan ta in dem... Du kan väl maila på sofia@mokkasin.com så ska jag se vad jag kan göra. Hälsningar Sofia

  SvaraRadera
 21. Så himla kul! Grattis :-) Ha en fin helg. Kram Elina

  SvaraRadera
 22. Du är bara bäst! Älskar dina bilder, idéer och stil!
  Kram och hejja dig!
  Hanna

  SvaraRadera
 23. did you make the little rug in the background of the pictures?

  SvaraRadera