20 oktober 2013

årets färg 2014.

 
 
Häromdagen missade jag en fin tillställning och då blir man lite extra glad när man får en hel bunt med bilder som plåster på det hela, så det nästan känns som om man var där...
 
Det var i alla fall årets färg 2014 från Nordsjö, som skulle presenteras.
 
 
 

Platsen var Delight Studios, en skön plats i sig.Grymma Hanna Wessman  hade tolkat den nya färgen och stylat snyggt. Och här är den alltså om ni inte redan gissat - årets färg 2014 från Nordsjö - Teal. På Hannas blogg kan ni läsa lite om hur hon känner inför färgen, sitt uppdrag och färg i allmänhet. Missa inte tipsigt med tejp.
Och Teal -  den gillar man ju mycket. En färg som är fantastisk mot guld och trä. Tillsammans med beige till gul och bruntoner. Jag skulle gärna måla den i ett barnrum med mörkt trägolv till, och upp med fina garlands och en och annan pläd. Fint skulle det vara minsann.
 

 
Finväggar med bilder från Yellow Korner.
 

 
Uppdrag färg fanns med i kvällen.
 

 
 
Den här lilla fina känner jag igen väl efter ett nyligen avslutat jobb ...   
 

 
 
Med förbundna ögon var det bara att tolka Teal - bäst man ville.

 
 

Kalasigt såklart.  
 


Och föredrag hölls om hur man går tillväga när en ny färg ska tas fram. Kan bara tänka mig hur mycket jobb som ligger bakom.  
 Tack Nordsjö för jag ändå fick tjuvkika såhär på distans.

2 kommentarer:

  1. Underbar färg och härlig inspiration och måste bara säga att ditt inlägg med Nomi och hennes glittrande värld är helt sagolikt:))

    Kram och go söndag:)

    kråke

    SvaraRadera
  2. I just love the space in first pic. Color is superb. Really. Thanks for sharing!

    SvaraRadera