03 oktober 2013

all for children 2013.

 
 
 
Nu är dags igen för H&M´s All for children kollektion. Där 25 % går till UNICEF´s arbete för barn i Bangladesh. Man möjliggör skola och utbildning och arbetar för en bättre hälsa för barnen i slumområdena.
 
 
Såsom förra året är det åt det magiska hållet. Och såsom förra året kommer det säkert säga swicsh så är allt slut. Så vill man lägga vantarna på någon liten outfit är det nog bara att bänka sig den 10:e oktober. I vissa länder går den upp online redan idag men här i Sverige verkar vi få vänta lite till...
 
 
Nomi har redan spanat in denna outfit och det verkar inte som den ska hamna i utklädningslådan. Hon kan inte tänka sig något finare än att studsa iväg till skolan som sjöjungfru. Skorna är sådana där bra med mjuk sula, bästa dansdojjorna.
 
 
Lite synd på tyllstassaen att den är full med guldiga skelett.
 
 

Det här är ju däremot så tjusigt så man nästan smäller av. Och det finns sjömannahattar med papegoja. Det där printet från havslandet tycker jag är supervackert. Det finns också på strumpbyxor, leggings och strumpor.

 
Lite Marie Antoinette. Med valp som väska.
 
 
 
 
Och det randiga önskar man ju nästan i vuxenstorlek.
 

8 kommentarer:

 1. känner genast att jag, trots att jag är superhöggravid måste stå där på H&M den 10e... jättefina saker ju som jag tror min lille pojk allt behöver...

  SvaraRadera
 2. Så underbart! Kan man hitta fler bilder någonstans?

  SvaraRadera
 3. Wow vilka balla kläder. Synd att det bara är för barn.

  SvaraRadera
 4. Wow vilka balla kläder. Synd att det bara är för barn.

  SvaraRadera
 5. Det randiga ja. Ursnyggt. Passar väl i tiden med vad jag nyss bloggade om, ikeas och nordiska museets randiga samarbete! Kul!

  SvaraRadera
 6. Hur stora stlk kommer de i? Kan nog klämma in mig i en 160-170 cl.

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Ett stort TACK till dig som skrev om hur man ändrar auto redigeringen av bilderna här på blogger... Jag höll på att bli galen. Blev det faktiskt, men nu är jag inte det längre. ;)
  Min familj tackar dig. //Sanna

  SvaraRadera
 8. Vilka fina bilder och så roligt att du skriver om "All for children" och vilken skillnad intäkterna gör för barn i Bangladesh. Vill du vara med och kämpa för varenda unge och skriva om vårt arbete fler gånger så kolla in våra fantastiska "Bloggare för varenda unge". De är vi mycket stolta över. http://unicef.se/sprid-budskapet/bli-bloggare-for-varenda-unge. /Mvh Jenny på UNICEF Sverige

  SvaraRadera