21 oktober 2013

kan det alltid få hänga här, mamma?Idag har jag plåtat nyheter för Numero 74.
Alltid att härligt nöje.


Ni är många som undrar om saker som är med på bilderna för Numero 74. Nästan allt är så pass nytt att det inte finns inte i butik ännu. De allra flesta dyker upp i min affär ett par månader senare men inte allt. Tältet (eller sänghimmeln, kalla det vad du vill) på bilden däremot kommer absolut! Lagom till julen skulle jag tro. Vi hade ett tält till Liv och Viggo när de var små, sen hamnade de i Nomis och Charlies rum. Bästa, finaste myshörnan. Vi hade en lampa under taket och där var där vi läste och läste, alla böcker vi kunde hitta. Sen låtsades någon att det var typ en lian och det ramlade ner och det tog visst år att laga det för det ligger fortfarande i göra-högen...
 
Älskar tältet från Numero 74. Eller likväl en sänghimmel. Det är perfekt att det är enfärgat. I dammiga färger som puder, grå, mullvad och sådant. Inte en massa glitter, guld och pärlor.  Och med ett väldigt fint litet tak. Älskar enkelheten, kanske det vackraste tält eller sänghimmel jag någonsin sett. Av någon underlig anledning brukar sådana här himlar av tyg vara antingen väldigt barnsliga eller annars väldigt flickiga. Så dumt, för vem vill inte tältmysa liksom? Alla vill kan jag lova...
 
 

15 kommentarer:

 1. Så fint! Snälla hojta i bloggen när tältet kommer till affären! /Suss

  SvaraRadera
 2. Åh! Typiskt mysigt med tält och kojor och sänghimlar! Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad underbart! Jag som siktat in mig på tältet från Granit i julklapp till familjens lilleman, vars rum just håller på att iordningställas, men det här toppar ju det, big-time!

  SvaraRadera
 4. Urfint! Att du hittar allt:)

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha men vad kommer det att kosta? Kan jag förboka? (Om jag nu har råd med det dvs.)

  Mvh/Emma Kitti

  SvaraRadera
 6. Jag vill också ha men vad kommer det att kosta? Kan jag förboka? (Om jag nu har råd med det dvs.)

  Mvh/Emma Kitti

  SvaraRadera
 7. Ja den där var verkligen vacker! Skönt med nått som inte är som typ tyll, rosa och glittrigt! Funkar för vuxna med :)

  SvaraRadera
 8. Å vad fin! Jag har letat som en liten tok efter en neutral sänghimmel/tält men det är så svårt att hitta. Håller med om att alla vill mysa i fina tält, även killar! Tack. Du tar in så fina saker!
  Charlotta

  SvaraRadera
 9. åhhh vad fint. Du är otroligt duktig!

  SvaraRadera
 10. så grymt fin. Är precis på väg att köpa en till min dotter men gillar den här mer men har en känsla att den här kanske är över min budget. Kan du snälla skriva ca pris så att jag vet om jag ska vänta eller ej : )

  SvaraRadera
 11. Priset kommer ligga runt 1000 kr, hälsar Sofia

  SvaraRadera
 12. Kommer vingarna också att finnas i butiken? Till vilket pris i så fall?

  SvaraRadera
 13. Jag måste ha det <3 heelt underbart!

  SvaraRadera
 14. Jag skulle verkligen vilja ha ett! Precis som ngn innan undrar jag om man kan förboka ett? Vore en perfekt julklapp till min lilla busiga kille i hans nya rum!

  Mvh / Johanna

  SvaraRadera
 15. Det er virkelig en skøn blog du har! Jeg har brugt flere timer på den og har vist snart været alle indlæg igennem;o) Tusinde tak for al den fine inspiration!

  KH Lisbeth

  SvaraRadera