30 oktober 2013

på väg!

 
 
Jag tror affären har fått julrush. Eller något åt det hållet. Så jag måste bara säga förlåt och förlåt igen för att vi inte kan packa fortare än vad vi gör. Förlåt för det nu  tar lite extra lång tid. Hjälp, vad vi packar. Sådär så vi nästan blir snurriga i huvudet av alla paket och  måste ringa efter extrahjälpare. Som mamma, min ovärderliga vardagshjältinna i alla lägen. Och också i jobbkris kommer hon som en blixt. Så snällt så man kan aldrig tacka färdigt.
 
Och häromdagen kom det sisådär ett par hundra kilo böcker. Och kalendrar och papper. Faktiskt på riktigt var det hur många kilo som helst. Ända från Australien. Och alla, alla de jättemånga Daily ~ världens tjusigaste ~ Journal hade tagit slut redan innan de kom fram. Trots att jag ändrade min order flera gånger om för det bara sa slurp. Sista gången sa jag, nu kommer vi ha journaler ända fram i februari, och så tog det en lördag så var soprent. Men förståeligt. Helt, helt underbara. De är så vackra så man dånar.
 
 
Och till ära för Daily Journal 2014 hade vi såklart beställt in extra matchigt silkespapper. Och så långt det räckte fick de textiltejp från Paris.Fint ska fint ha. Och i och med det har vi smygintroducerat årets julfärger på affären. Olivgrönt med puder. Och de präglade korten är snart lite historia. Vi väntar på något megafint... Kanske på fredag!
 
 
Några exemplar finns kvar av väggkalendern från Frankie. Och nu har jag bläddrat i min sisådär femtio gånger och konstaterat att efter varje månads slut så kommer jag ha en allt växande tavelvägg. För alla de här magiska illustrationerna ska upp på väggen. En hel tavelvägg för under trehundra pix, snacka om fyndläge. Även framsidans flicka med ljuvligaste tröjan finns som egen månad, augusti såklart.
 

Oktober har Anna Emilia Laitinen. Ni minns väl trädkojan?
 
 

November.Och december. Den heter  - She whispered her secrets to the moon. 
Av Amanda Blake.

Psst! Idag och igår har jättejättemycket Frankie-fint lämnat affären. Vi packar i turordning och det snabbaste vi kan.
 
 

3 kommentarer:

 1. What a beautiful calendar, is just perfect.

  x

  SvaraRadera
 2. Å så fin oktobersidan är!

  SvaraRadera
 3. Åh, som jeg gleder meg til å motta både den fine, grønne Daily Journal O G Frankie veggkalender! Du er så flink til å ta inn vakre ting i din butikk, nesten litt for flink synes min lille lommebok :-) <3

  SvaraRadera