19 april 2014

- vi har 3 kilo godis och 17 kronor, vad har ni?


 
 
Det var vi mot dom. Och tvärtom. Men det syns inte om man inte vet.  De tre vägrade ha sällskap av de två och det var ömsesidigt. Jag tror det gick snett redan vid påskhälsningstillverkningen.
 
 
 
 
Han ser glad ut en timme senare men skenet bedrar. Det verkade som om tjejerna påskhälsarturné helt klart var mer framgångsrik än deras egen. De hade sett dem på håll men sedan var de borta, då är det lätt att inbilla sig att gräset är grönare. Eller att alla hus är fulla av snälla människor med säckar av godis att dela ut till höger och vänster och till två systrar med vän. Medans man själv mest hamnade hos dem som farit från stan. 
 
 Ser ni den lilla krabaten på andra sidan gatan?
 

 
Hans följeslagare som inte tänker ge upp så lätt. Staden har fler gator än så här.
 
Hoppas ni har det glatt i påsketider.
 
Det har vi,  trots en och annan syskontvist.
Påskpuss!
6 kommentarer:

 1. Hej! Vi har det bra men det är allt lite syskonbråk här med. Det är i alla fall väldigt viktigt att dela lika på det intjänade påskgodiset. Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det ändå vore så väl som dela lika ;) ;) Här var det istället tävling på blodigt allvar fast det gav sig tillsist, det gör det alltid : )

   Radera
 2. Svar
  1. Thank you, I love them as well!

   Radera
 3. Var har ni köpt pojkarnas kostymer?!!

  SvaraRadera
 4. Det är förra årets All for Children - kollektion , UNICEF och HM´s återkommande samarbete. Dyker säkert upp till hösten igen, alltid så fina kostymer! Allt är fint!

  SvaraRadera