15 maj 2014

7-årskalas näringsdepartementet och giftfria kläder i en salig blanding.


 
 
Idag har två av de här fyra älskade ungarna födelsedag! Charlie och Nomi fyller 7 år! Sju år liksom, jag måste för min egen skull länka tillbaka till det här inlägget. Tänker på den där dagen... Nomi och Charlie tackar så ödmjukast för alla snälla gratulationer på instagram!
 
Och jag tackar så väldigt för er feedback vid förra inlägget. Ni är ju är bara helt fantastiska, vilka superkommentarer ni drog till med! Jag är imponerad och jag suger åt mig av allt ni vet. Och vet ni vad, jag kan lova er att Annie Lööf och Lena Ek har läst varenda en. För jag kommer precis från självaste Näringsdepartementet.. Och ett väldigt givande möte med ministrarna och bloggerskorna  Mia Anderberg  Emma Elwin  Lisa Corneliusson  och Johanna Engberg Jag har lärt mig mer om detta på ett dygn än vad jag någonsin gjort förut. Och jag är taggad till tusen!
 
Nu jäklar gott folk ska vi hjälpas åt att få ordning på världen igen. Och visst det är ingen lätt uppgift. Ähh, lycka till ... kanske någon tycker och säger vad spelar det för roll om jag gör något. En väldans roll säger jag, typ den enda rollen som finns just nu. Jag vill att de här fyra på bilden ovan och alla andra barn ska få någon värld kvar. Fortsätter vi som vi gör kan det verkligen bli si och så med den saken.
 
En sak hände idag, timmen innan vårt möte lanserades sidan GIFTFRIA KLÄDER. SE Så viktigt och så bra. Och en väldigt bra början om man vill veta mer.  Och klicka runt hörni och läs, det ska inte vara krångligare än såhär att skaffa grundläggande information. Återkommer i ämnet, var så säkra!

2 kommentarer:

 1. Varma grattis från mig som också har barn med samma födelsedag, d.v.s. tvillingar :) Och bra jobbat ang. giftfria kläder, roligt att höra att det ändå händer saker och går framåt! Fast det kan kännas hopplöst ibland... Och tack för tips om sidan "giftfria kläder"!

  SvaraRadera
 2. Grattis till de små gullungarna !!!
  Tack för tipset om sidan "giftfria kläder" Jag ser sy mycket fram att läsa mer om dettta!

  Önskar dig en härlig fredag!!
  Sofia

  SvaraRadera