24 maj 2014

en trädgårdstipi är ju kanske ett måste när solen går ner.


Hej världen. Blogga runt sju hör ju inte direkt till vanligheterna. Satte klockan på jättetidigt bara för jag måste. Men hamnade ändå i något slags morgonkval. Eller mitt allmänna bryderi. Tror i och för sig att bryderiet blir starkare såhär om mornarna. Det blir så tydligt när solen går upp och man inte vet i vilken ände man ska börja.  Och känslan av allt jag rör vid varken blir hackat eller malet. Löjligt uttryck egentligen men ni fattar vad jag menar. Någon sa - är det inte perfekt såhär. Du gör en massa olika saker. Jo, egentligen men ändå inte. Känslan blir ändå att man inte riktigt är där eller här, för man hinner liksom inte allt i världen. Det är ju känt sedan tidigare. Nog om detta, kanske kommer insikterna som blixtar från en klarblå himmel. En vacker dag. Annars flyr jag till en öde ö eller ett berg och sätter mig där högst upp. Och funderar tills jag vet precis.


Det är Liv på bilden. Igår kväll, i vår tipi. Ni minns denna eller hur, med beskrivning och allt. Insåg igår att jag varit hemskt matchig på mina sidor i Family Living. Garnbollsgirlangen hänger ju som en smäck där på tipin.

Vet ni vad som gör mig så glad? Det är alla ni som hojtar till på instagram och mail om att ni gjort lika efter mina DIY-tips. Helt varm i hjärtat blir jag! Dessvärre är det knepigt med instagram, för har ni "bara" pingat mig så är risken jättestor att jag inte hittar tillbaka. För några "likes" senare är inlägget liksom vilse bland andra. Så när jag väl ska skriva "vad fint" så hittar jag inte. Om jag får önska lite, skriv @sofiaatmokkasin plus hashtaga med #mokkasin. Då kommer jag alltid hitta era fina saker! Och önskan igen, gör det i efterhand så kan jag kika. Och spara, det vore fint! Gör det alltid förresten, hashtaga med #mokkasin. Eller alltid när det handlar om Mokkasin såklart. När ni fixat hemma med saker från affären eller vad som helst. Då lovar jag att hitta er! Då kan jag ha en #mokkasin-dag i veckan när jag spanar runt hos er alla! Så kul! Och så hittar andra också till ert fina!
 


Bra, nu vaknade Liv.  Det är alltid bra med ett godkännande innan bilder hamnar här.
 
"Vilken tycker du jag ska välja?"
"Inte den här, jag ser ju fett sur ut!!"
 
Så vi tog den andra.
 


Ja, det är ju lite så det kan vara.
 
Önskar er en fin lördag.

5 kommentarer:

 1. Men gud jag smälter!!! Så vackert. Allt.

  SvaraRadera
 2. Åh vilket mysigt litet tipi! Nästan så jag också vill ha ett, för oss vuxna. Ska bara skaffa hus & trädgård först... Jag tänker att när jag har det, när jag bor i naturen och lugnet. Då kommer inspirationen och ron till att sitta ner och göra DIY-projekt komma - och då ska jag komma ihåg #mokkasin!

  Jättefina bilder också, som alltid :) Kikar oftast utan att kommentera, men såhär tidigt på morgonen en lördag och med nybryggt kaffe i handen kände jag att det var dags. Tycker väldigt mycket om din blogg, allt från dina texter till bilder, produkter i affären och DIY skapelser - fortsätt så!

  Kram och ha en fin helg

  SvaraRadera
 3. Du skriver så fint tycker jag. Välformulerat men ändå så avslappnat som om du bara skriver det du tänker. Det var himla trevligt att få träffa dig på bloggforum i helgen. Hoppas det blir fler gånger! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Så herlig, den tipien hadde mine fem flyttet inn i på flekken. Ha en finfin lørdag!

  SvaraRadera