13 maj 2014

hej sos barnbyar, vi har samlat lite pengar till er!!


26 200 kronor!!
 
Prick!
 
Så mycket har vårt print "Densamme måne ser oss" samlat ihop till SOS Barnbyar! Vi är så himla glada för det. Och så in i hjärtat stolta över alla er som köpt vårt print och bidragit till detta. Jag kommer känna mig så himla mallig när jag ringer upp SOS barnbyar och säger att jag har 26200 kronor till er. Och allt är er förtjänst ! Tjugosextusentvåhundra kronor! Wow!!!
 
Tusen tack från mig och Linn!
 
Och från och med i söndags går alltså pengarna istället till Cancerfonden. Och tack igen, alla som fortsätter att hjälpa oss på vägen. Ni är bra fina ni! Jag vill också passa på att säga att printet är tryckt i begränsad upplaga och räcker så länge vi har några kvar. Och här kan ni läsa om hur det kom till.
 
Här finns vårt print att köpa.

3 kommentarer:

 1. Hej Sofia!

  Men HUR FANTASTISKT är inte detta! Tack fina du för ett otroligt engagemang och bidrag. Vi på SOS Barnbyar är stolta över att ha fått så fina ord skrivna från dig och dessutom en insamling som kommer göra stor skillnad för utsatta barn. Stort fortsatt lycka till nu när Cancerfonden tar vid. Och all <3 till dig för den skillnad som du gör.

  Varma hälsningar,
  Jessica W Sandberg, PR-ansvarig för SOS Barnbyar

  SvaraRadera
 2. Vilken otrolig insats. Så mycket glädje detta kommer att göra för utsatta barn.

  SvaraRadera