27 maj 2014

barnrum x 3.

 
 

All pictures:
Photography: Patrik Hagborg
 
 
För en tid sedan gjorde Patrik Hagborg och Johanna Bradford / Tant Johanna tjusiga  barnrum för Plaza Interiör. Saker från Mokkasin fick fin plats i ljuset! Som tatamis och plädar från Numero 74.
 Våra mycket kära prints från L`Affiche Moderne. Som nu faktiskt sjunger på absolut sista versen i affären. Det är få sista exemplar kvar och de som inte finns där längre, som det lilla rådjuret,  kommer alltså inte mer igen. Men här är Spring och här är Untitled. Så länge lagret räcker till. Samma med älvorna och alla de andra.


 
Och så det lilla tältet. Det väldigt drömmiga. Även kallad sänghimmel. Och äntligen är vår affär proppfull med dessa igen. Det känns så otroligt bra att äntligen kunna säga att de finns på lager eftersom vi har sagt typ tvåtusen gånger, ända sedan i oktober,  att den är slut och att vi inte har en aning när den kommer igen. Men nuså, ordningen är återställd.
 
 
 

Det här är min favoritfärg, ljus puder.  Näst efter den grå. Men den här är liksom så mjuk och lagom och perfekt smutsig i tonen.  Och i trädgården, har ni provat under äppelträden? Så himla härligt bara.
 
 


 
Och så det sista rummet.
 

 
Med ett av mina favoritprints, O´hoy.
 

4 kommentarer:

 1. Så himla fint! Jag tycker ju allra bäst om de två sista bilderna, himlans himlans fina. Jag älskar dem. Det där Ohoyprintet, det är ju tokfint. Blir riktigt sugen. Kram kram fina dam.

  SvaraRadera
 2. Vackert!!! Var kommer mattan ifrån?
  Susanne i Finland

  SvaraRadera
 3. flotte bilder. Jeg lurer på det samme som Susanne over her. Kunne du svare på hvor mattan er fra?
  :)

  SvaraRadera
 4. Förlåt för sent svar! Mattan är Joanna från Ellos här http://www.ellos.se/ellos-home/matta-joanna-140x200cm/422796

  SvaraRadera