26 mars 2015

äntligen på allt!


I bästa vårsolen stjärnströsslade Linn mest hela gårdagen. Så äntligen, och tusen tack för er tålmodiga väntan, så kommer en hel hög medaljonger att levereras idag. 


Och alla ni som blev utan. Äntligen har vi lyckats lösa både det ena och det andra. Och inom väldigt kort kommer My shining star vara köpbar igen. Eftersom vi häpnade sist och aldrig hade kunnat drömma om att 100 medaljonger skulle vara borta med blixtens hastighet så försöker vi vara lite mer förberedda denna gång. Men trots det så är det ändå leveranser från Paris och Danmark som ska klaffa. Och eftersom varenda litet smycke görs för hand med allt vad montering, putsning, stansade brickor och stjärnströssel så är det inga löpandebandsmycken. Nope, det ligger liksom kärlek i varenda ett. Och då blir det lite på det här viset. Det sitter i kärleken liksom. Men vi hoppas ni känner den. 
Snedtofs och finpåsar. 


Och det är med superstor lycka vi också kommer lansera en liten barnmedaljong inom kort. Den är oval och mindre än men innehåller väl ett par stjärnor. Dessutom kommer den ha en liten personlig namnbricka. Nomi och Liv fick varsin till julklapp och varje gång de bär den vet de exakt vad de små stjärnorna betyder för dem, det är vår hemlighet.  Min systers flickor fick dessutom  med-hopp-om-en-lycklig-resa-stjärnor och bar sina medaljonger en månad i Indien över jul. Och som om det inte vore nog med lyckokast. Det här är våra allra vackraste örhängen. Vi har varsitt par alla tre. Både Linn, jag och Johanna. Och vi älskar dem. För formen och mönstret, de är helt perfekta. De passar till allt. Till tjusigaste klänningen och till jeans och tröja.Vi har till och med sagt att man egentligen bara behöver dessa örhängen. Plus ett par andra som jag snart ska låta er tjuvkika på. Då är man hemma för tid och evighet, när det kommer till just örhängen.

Jag tänker på en Mandala när jag ser mina. Någon annan kanske ser en blomma. Eller en stjärna av is. Vackraste hur som helst. Och formgivna av Johanna Garmland. Kommer i roséguld och silver.
Som droppar i ett hav. 
Eller hemligheter i solgasset,
att bära närmast hjärtat. 16 kommentarer:

 1. Denna gången ska jag verkligen få tag i det där vackra halsbandet. Tredje gången gillt som man säger. :)

  SvaraRadera
 2. Hei! Hvor kan de fine øredobbene kjøpes? SEnder du til Norge? Cathrine

  SvaraRadera
 3. thanks for the information ... may we all always in the protection of almighty god esa
  http://goo.gl/HO1ncH

  SvaraRadera
 4. really interesting reading, when i am read very pleased and want to continue to read it. Good luck with this article. I also have articles that may be beneficial, as this article: cara menyembuhkan kulit kepala yang mengelupas cara mengobati batuk cara mengobati leukemiaor also this article: obat benjolan dibelakang telinga obat kanker darah pengobatan alternatif penyakit gula I believe it would be useful. and which is also very useful to increase knowledge pengobatan alternatif penyakit jantung koroner obat luka di kaki akibat diabetes cara menghilangkan batu empedu pengobatan alternatif penyakit stroke may be useful thanks.

  SvaraRadera
 5. Sites that you present that information is always very useful thanks .

  SvaraRadera
 6. Will we wait for more information on this day .

  SvaraRadera
 7. Information you always serve us wait and thank you because already present .

  SvaraRadera
 8. I hope every day is always presented with information like this .

  SvaraRadera
 9. Congratulations midmorning today hopefully more blessings only and thank you for the information.

  SvaraRadera
 10. Finally able to get the latest information from this site thank you .

  SvaraRadera
 11. We will always wait until the current newest information .

  SvaraRadera
 12. Thank you for the information you provide on this day ditus this one .

  SvaraRadera
 13. We say thank you very much for today because it is always served with interesting info .

  SvaraRadera