16 mars 2015

måndag.


Kalasröja lite inför spännande saker imorgon. Lite löjligt nervös faktiskt. Men det ordnar sig... kanske. Hittade en dörrmatta som kanske inte är en dörrmatta men ända. På Plantagen av alla ställen. 


Älskar att duka våra bord såhär i fyrkant. Och så många frågor om dem så här är DIY-tipset med bästa betsen om du ska få finaste bruna. Som sagt så smet jag ifrån schackturnering igår till Plantagen. Och köpte ekologiska kryddor, 3 för 99 kronor. Tänkte att de kan få hålla till i vår veranda som är som ett växthus just nu. Det är mest av säkerhet om min mans planteringsplaner skulle gå i stöpet, fast det gick bra förra året.  


I lördags köpte jag finaste jeansen. Som är megasjuttis.  På HM. 


Jag vill mest bara läsa och läsa nuförtiden. Det är bra. Liv fyllde ju 12 alldeles nyss, den åldern är rätt svår när det kommer till böcker. Om man inte gillar fantasy, då finns det en uppsjö. Men hon gillar inte fantasy, som sin bror. Och då blir det genast vädligt mycket tonår, och kanske vill man inte ha det så heller...  Ibland läser jag de där böckerna före henne bara för att tipsa. Eleanor & Park är en sådan. Kanske är det dags att köra ett helt bokinlägg som det i somras ? 

Min absolut bästa bok den senaste tiden är helt klart Egenmäktigt förfarande. Inte för historiens skull, utan för språket. Jag blev helt förälskat i varenda rad, orden var ihopflätade på ett helt perfekt sätt. Och hade den inte varit Linn´s så hade jag strukit under mening efter mening bara för det vackras skull. 

 

Vårsolen. Det är ju lika magiskt varje gång. 10 kommentarer:

 1. alltså. ALLTSÅ. ALLT. SÅ. ditt hem. så nedrans himla superfint.

  SvaraRadera
 2. Det är lustigt hur man upplever saker olika. Jag läste Egenmäktigt förfarande i somras och blev besviken för jag tyckte inte om den. Den var så tråkig och jag blev bara irriterad på den mesiga Lena! Tänker ofta så om böcker som andra höjer till skyarna och när jag läser dem och inte gillar dem att det måste vara mig det är fel på!? Likadant med filmer. Däremot gillar jag dig och det du gör :) Ha det bra! Carina

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Boktips tas i mot med takk! Her leses det også mye fantasy, men annet kan være ok en gang i blandt det også!

  SvaraRadera