26 september 2013

varsegod, fina paketpåsar!När det kom silkespapper till affären så började allt egentligen med det här. Jag letade ju fina färger och kunde inte för mitt liv hitta. Och då jag insåg ju ganska snart att alla andra hade precis samma problem. Och fast det inte var meningen så fick de plats i affären tillsammans med de där ribbade banden jag inte kan sluta att vara kär i.  Och jag hade nog aldrig kunna drömma om hur mycket silkespapper jag har skickat sedan dess och så många pompoms som måste ha vikts i detta land. Och så mycket annat de har använts till, kanske paket? 
Photo: Anna-Lena Mattsson

Och på Rosendahl hängdes det pompom i växthusen och självaste bruden hörde av sig till mig och sa att de fick hänga kvar där fast bröllopet var över. Och det förstår man ju. Och Rosendahls trädgårdscafé utsågs till Årets fikaställe av White Guide och DN kom och gjorde finreportage. Då hängde de fortfarande där.
 
Och nu var det lite samma. Fast helt olika ändå. Jag sprang på perfekta presentpåsar i hård papp. Jätteenkla, men precis såsom jag vill ha dem. Jag vill inte ha en massa glitter och annat tjafs utan bara så och ribbade finband. Så nu finns de också i affären. Inte för att ni kan göra pompoms av dem. Men ett och annat snabbt och tjusigt paket. Med kommer fem meter ribbat band och enkla tags i kartong.

 

7 kommentarer:

 1. De där pompomsen på Rosendahl njöt jag till fullo av i somras när jag var på fika där med tjejerna, dvs min dotter, svärmor och svägerska. Så himla fint! Kram fina dam!

  SvaraRadera
 2. När loppan fyllde 1 år hängde det en pompoms himmel i vardagsrummet. En såndär ljuvlig pastelldröm som får jag själv önskade att jag kunnat ha som barn istället för ballonger i starka färger..

  http://ekomorsan.com/barnkalas/

  och givetvis har man gjort paket :) Det översta är inslaget i en bit tyg och under göms ett paket inslaget i ljuvligaste silkespappret från mokkasin som blev över från barnkalasets pom poms verkstad

  http://instagram.com/p/UGcYlSN26l/#

  SvaraRadera
 3. Vår dotter fixade pompom efter din beskrivning när hon anordnade möhippa för bästa kompisen. Kolonin dom skulle vara i blev så fina med alla pompom hängande i träden. Kram Anita

  SvaraRadera
 4. Underbara färger på pom poms...och nu vet jag var man kan hitta dessa! Bra // Sanna

  SvaraRadera
 5. Man kan ju fylla dom men minipompoms! Dom ser jättefina ut! Ha en riktigt go helg! Kram!

  SvaraRadera
 6. Hej där!
  Vill bara tipsa om lite saker som händer på Lina Gardelid art just nu. Nya reproduktioner från originaltavlorna finns i produktion nu och jag firar det med en fin rabatt fram till den 6:e okt! Ta gärna en kik vetja! :D
  http://linagardelid.blogspot.se/2013/09/fira-de-nya-reproduktionerna-med-20.html

  SvaraRadera
 7. Jag fotade faktiskt just det bröllopet med pompomsen på Rosendal i juni, det var himla fint!
  kram
  Anna

  SvaraRadera