04 september 2013

vi sa: ni får låtsats att ni är på resa. jättelångt bort. genom skogarna, till landet där det finns monster i träden. men om ni mutar dem med polkagrisar kommer allt att gå bra.

 

Hur svårt är det att låtsats sommar i början av september när solen gassar galet. Inte svårt alls. Igår plåtade vi en grej för nästa sommar och hösten var som bortblåst. Eller det känns mest som den kommer om natten.
 
Fotografera barn måste vara det mest fantastiska i plåtningsväg. Nog för det knorras, vägras och suras lite sådär emellanåt. Och nog för jag inte skulle vilja vara skolkatalogsfotograf, milda öde så kämpigt att fotografera hundratals barn på löpande band..
 
Men såhär, fyra sköningar barfota bland äppelträden. Mer sådant, tack! Det blir ju fint hur man än vrider och vänder på saken. Och det är allt tur att jag har så många av det här slaget att sno åt mig när det behövs. Två av sötnosarna är Linn´s barn, så himla fina!
 
Vi plåtade i samma äppelträdgård som senast. Bara under ett annat äppelträd. Förra gången frågade en man om det var för Svensk Damtidning. Den här gången frågade en annan man om det var för Året Runt... Men nä, felgissat även denna gång...
 
 

1 kommentar:

  1. Underbara underbara du, du är fantastisk i bild och ord och jag är övertygad om att du är det i det verkliga livet också. Grattis till artikeln i Milk, det var väl självklart att du skulle finnas med i det sällskapet.

    Kram Victoria

    SvaraRadera