28 september 2013

det är som en molnhimmel som aldrig tar slut, med tusen blommor utan gult i mitten.

 
Igår skulle jag bara säga hej
och önska er alla ännu en helg av det härliga slaget.
 
Och sedan skulle jag bara säga att om du aldrig någon har legat under volangiga kjolar men råkar springa på chansen så ta den. För maken till syn är svårt att förestålla sig.
 
Konversation under volangerna:
 
"Det är som en molnhimmmel  som aldrig tar slut, fast det gör ju aldrig himmelen,
med tusen blommor utan gult i mitten."
 
"Fast himmelen tar ju visst slut. Vid ozonlagret. Sedan börjar universum. Jag tycker mer det är som en lurvig larv eller sockervadd... Förresten är det några lager emellan ozonlagret och universum...stratosfären och mesosfären och sådant"
 
 
Ni fattar va?
 
 
 
 
Hur det än må vara med volangerna så höll jag på att smälla av fullständigt igår när alla bilder här på bloggen förändras från vit och ljus till en grå sörja. Jag gjorde om och gjorde om och blev galen. Totalt.  Man liksom bara såg hur bilderna tjoff gick från vit till grå. Och hade inte min man styrt upp det hela idag hade nog mitt absolut sista blogginlägg varit gjort.
 
Så vad hände med då Blogger igår alldeles plötsligt. Man kan ju verkligen fundera över vad Google tar sig för friheter. Nu tyckte de att de skulle förbättra alla publicerade bilder lite sådär automatiskt och oförberett. Utan att du kunde göra ett dyft för att slippa undan. Det som alltså hände med den automatiserade bildförbättringen var alltså att det blev skitbilder av det hela. Och för att slippa undan det hela måste du göra följande:
 
 
Ansluta dig till Google +
Gå till inställningar
Avaktivera Auto Enhance
Avaktivera Auto Awesome
 
 
Awesome Google, verkligen...

5 kommentarer:

 1. Hade samma problem, men jag löste det genom att spara bilden i .png-format istället för .jpg. Det funkade även det :)

  SvaraRadera
 2. Tackar för den infon Sofia. Jag har varit milt sagt tokig över detta!! :)

  SvaraRadera
 3. Vad vackert! Vad är kjolarna ifrån? älskar dem!

  SvaraRadera
 4. Men va!? Så det är alltså inte min photoshop som har flippat ut?? Men alltså! Det måste jag testa på studs!! Otroligt fina bilder som vanligt :)

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för tipset! Äntligen kan jag få mina bilder som jag vill igen!

  SvaraRadera