26 oktober 2012

en käpprätt skogsfredag och lite ljusslinga.Och så var det fredagen då det gick käpprätt åt skogen med nyheter i affären. Som vanligt när man tror att man har rott sina to-dos i hamn så händer miljarder saker som är tusen gånger viktigare. Så käpprätt var det. Men de kommer under kväll eller helg. Phu, phu... Och till alla er som frågar och mailar om ljusslingan. Jag har nyss fått veta att den finns på huvudlagret i Paris och de kommer att skickas till mig i rekordfart. Ni som har fått en av denna sändning har fått veta det av mig under dagen och alla ni andra är varmt välkomna att förboka den här.
 
Och ni, ha en härlig fredag! Och just det, en fin läsare upplyste mig om att jag blivit veckans blogg på Sköna hem! Tusen tack!

1 kommentar:

  1. Hej,
    Beställde för första gången här och idag kom paketet, vill bara tacka för det! Din fina inslagning, silkespappret, visitkort (vattenstämpel, gillar det!!) med den handskrivna hälsningen och fin fina små robotar gjorde min kväll! Plus själva beställningen naturligtvis ;) Efter en låååång läggning av underbara men väldigt pigga ungar så var det den lyxen jag behövde. Tack för det! Ha en härlig helg! //Johanna

    SvaraRadera