21 oktober 2012

presenter...


Han kom ju hem, den där efterlängtade mannen till sist. Och pappan. Fast det är många dagar sedan nu. Och vad är väl ett Florida om man jämför liksom? Och inget borta i över en vecka utan en och annan liten present. Kan man ju tycka om saken..
 

 
Om det nu finns något bra med en USA-tripp så är det att Anthropologie finns där. Och om man har tur så kan man få en liten kanin som ska vakta ringarna och allt glittret.
 


Eller mycket snyggare Converse än i vanliga fall.

 
- Är det inte Monki? Och inte American Apparel? Vad sa du, Abercrombie & Fitch??  Vad är det?


Jamen, okej då.


Och jaa, nu ska det fixas skor!

 
Jag blev ju glad bara av själva påsen. Och tejpen och banden. Sådan är jag.
 

Vad är det där för tejp egentligen? Det är inte washi och det är inte vanlig tejp. Finaste. Precis, exakt sådan vill jag ha i min affär. Den ser ut som skrynligt linne, bara en sådan sak. Har du en tejp-fabrik eller stora tejp-kunskaper kan du ju slå en pling.
 
 
Fast jag fick sådana där hjärtliga små saker. Som en champagneskål med en blomranka på. I silver.
 
 
Och en liten ask med kritor. Som egentligen var gammal och från Paris. Det är jättehjärta på den.
 
Och i denna stund mindes jag precis Fabriken och söndagsbilden. Det är då bra underligt att man inte ska komma ihåg något här i världen. Får man låtsats att detta är en söndagsbild-följetong eller nåt. Kanske inte, men kolla in söndagsbilder där i alla fall.

7 kommentarer:

 1. Åh, Anthropologie....det är det bästa och mysigaste affären. Varför finns den inte i Sverige???

  SvaraRadera
 2. Jadå, kjag tycker absolut att du får låtsas att detta är en söndagsbildsföljetong. ;)

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt! Det är lycka det.. minns när mina föräldrar åkte till Stockholm med pappas jobb varje år framåt jul. De hade alltid med sig en present var till mig och mina bröder. Har fortfarande kvar min lilla tomte med sugproppar på händer och fötter, som kan kan fästa på ett fönster..

  SvaraRadera
 4. Pluspoäng till pappan! Finheter där! Sofia, jag måste bara säga att sakerna jag köpt från din butik gör mig så glad varje dag. Precis så.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Dom kommer snart till Stockholm. Ska först göra Tyskland sen blir det Sverige men det dröjer nog något år, tyvärr. Var med dom i Dalarna i sommar och jobbade

  SvaraRadera
 6. Vaaa?? Är det sant du anonyma här ovan? Fattade jag rätt nu, kommer Anthropologie till Stockholm!! Jag tror jag smäller av lite nu. Vilket scoop :)

  SvaraRadera
 7. Glöm inte att Anthropologie finns i London också - snäppet närmre än USA i alla fall!

  SvaraRadera